2777
2789
عنوان

همیشه خونه تنهام😭🥺

185 بازدید | 19 پست

نامزد عزیییزم منو زندونی کرده نمیزاره هیچ جا برم

البته خونه بابام میرم امروزم با آبجیش رفتیم پارک آبجیش به حالت تیکه گفت برو هروقت بیدار شد باهم بیاین اومدم خونه به شوهرم گفتم منم میام خونتون گفت نه لازم نکرده چخبره همیشه همینارو میگه دیشبم گفت نرو پارک چون گفتم لباس اتو کردم بهش قول دادم گذاشت

چیکار کنم؟لجبازی هم نمیتونم بکنم قول دادم بهش.. مامانم همش میگه برو بیرون خونه تنها نباش اما اون منو هیچ جا نمیبره فقط آخرهفته ها البته اینم بگم درگیر فکری داری وضع مالیش خوب نیست داریم خونه میسازیم ولی چیکار به بیرون رفتن من داره

بدبخت شدی

من آینده توام

از همین الان سعی کن جلو کاراش بگیری 

افسرده میشی بدبختی میکشی 

گفتی زندانی یاد نامزدی خودم افتادم بخدا

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه شرایط و پذیرفتی بساز

من نپذیرفتممم

من مجرد بودم خیلی تنها بودم یعنی اصلا کسیو نداشتم که باهاش باشم قبل ازدواج ازم پرسید چه مواقعی دوستداری تنها باشی قشنگ گفتم وقتی متاهل شدم هیچوقت

بدبخت شدیمن آینده تواماز همین الان سعی کن جلو کاراش بگیری افسرده میشی بدبختی میکشی گفتی زندانی یاد ن ...

چیکارش کنم وقتی همش میگه نه تو خونه باش تنهایی خوبه

باورکن خونه دوستم روضه میخواستم برم کلی اصرار کردم

کلا بیرون نمیری؟

نگا میرم ولی همین دور و برا اونم با همسرم یا بابام

دوستامو اصلااا نمیبینم

البته اونام پایه نیستن

ولی اینکه حتی نمیذاره خونه مامانش برم منو عذاب میده

خواهرشوهرم امروز گفت من که با مهدی قهرم انقدر گفتم برو زنداداشو بیار گوش نکرد میگفت چیکارش داری بیاد چیکار

عزیزمخب دلیلش

نمیدونم

تنهایی میزاره مثلا تا پارک جا خونه برم اونم تازگیا میزاره...

میگه خوشگلیت تو چشمه نمیخوام کسی ببینت گفتم بدون آرایش خوشگل نیستم گفت نه خیلی خوشگلی و اینا

منطقی باهاش حرف میزنم انگار نه انگار