2777
2789
عنوان

گوشواره حلقه ای یا آویز

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 33 پست
پس حلقه ای میخرم مرسی از راهنماییتون

خواهش میکنم گلم💕

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حلقه ای دارم دوس دارم اویز بخرممن خیلی ساله حلقه ای دارم در نمیاداتفاقا مامانم میگه اویزا درمیان ...

حلقه ای من 22 سال توی گوشم بود

هر چند وقت یکبار میرفتم جدید می‌خریدم 

هیچوقت در نمیومد فقط یکیش بود پایه اش خراب بود هی باز میشد بقیش نه 

من خودم به مدت دو سال گوشواره حلقه‌ای استفاده می‌کردم هم برای خوابیدن راحته م اینکه قفلش محکمه باز ن ...

نگرانی از بابت قفلش بود پس همون حلقه ای میخرم 

مرسی از راهنماییتون 

پس حلقه ای میخرم مرسی از راهنماییتون

خواہش

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
حالا از شانسم واسه منم قفلش خرابه 😂

خب مال من بعد چند سال انداختن قفلش خراب شد تازه اونم درستش کردم خودم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
آویز بهتر هم زیبا تر هم باز نمیشه

آره آویز مدل های زیادی داره 

ولی گوشواره کوچولو دوست دارم و اینکه چون حلقه ای تا حالا نداشتم دلم میخواد بگیرم ولی از بابت قفلش نگرانم

آره آویز مدل های زیادی داره ولی گوشواره کوچولو دوست دارم و اینکه چون حلقه ای تا حالا نداشتم دلم میخو ...

من ازبچگی حلقه ای داشتم تاراهنمای بعد عوض کردم اویز خریدم حلقه ای واقعا امنیت قفلش بیشتره و محکم تره توخواب اذیت نمیکنه

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
من بچه بودم از این گوشواره صدفی ها 12 سال گوشم بود نه گم شد خم شد هیچیولی یک ماهه آویز گرفتم اون حلق ...

آره صدفی ها خیلی گوشواره محکمی هستن 

هم من هم مامانم داشتیم واقعا گوشواره خوبی بودن 

حلقه ای من 22 سال توی گوشم بودهر چند وقت یکبار میرفتم جدید می‌خریدم هیچوقت در نمیومد فقط یکیش بود پا ...

فعلا النگو خریدم بار بعد گوشواره اویز میخرم

واسه تنوع ادم بهتره اونی ک نداره رو بخره