2777
2789
عنوان

بعضیا چرا اینقدر بچه ان هنوز👶🏻

87 بازدید | 6 پست

خب من تو یه دفتری کار میکنم یه روز آشنای بابام رندوم اومد اینجا و یسری سوالا کرد و راجب کاری که داشت من جواب دادم و رفت 

بعد به صاحب کارم پیام داده بود که شما خودت کی میای من جواب درستی نگرفتم خلاصه اومد صاحب کارمم همین حرفای من رو بهش زد و راهنمایی کرد

باز هم زنگ زده به صاحبکارم که اگر من قصد انجام این کار رو داشتم خودتون برام انجام بدین فلانی انجام نده!

صاحب کارمم گفته که خانم فلانی کارش رو خیلی خوب بلده..

چیه این بچه بازیا؟

حالا من اینجوریم که طرف اگر هم اشتباه کنه بازهم همچین کاری نمیکنم چه برسه که اشتباهی هم نکرده باشه!

فکر کنید یه آقای حدودا ۵۰ ساله زشت نیست این حرکت براش؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم از کار با اشنا خوشم نمیاد انتطار دارن بهترین کارو با تضمین دائمی بدون دستمزد براشون انجام بدی .و وقتی کارت بهشون بیفته یادشون میره 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اتفاقا برای فامیل و آشنا اصلا نباید کاری انجام بدی فردا هر چیزی هم شد میگن تقصیر فلانی بوده به ریاست بگو خودش کارشون راه بندازه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️