2777
2789
عنوان

سفیدی مووو لطفااا بیاین💔

272 بازدید | 49 پست

بچه ها من تازه هنوز زیر ۲۵ هستم 

ولی جلوموهام حدود ۲۰ تا سفیده 😭😭😭😭

حالم بدههه 😭😭😭

من یکسال پشت کنکور موندم اینجوری شده فک کنم از غم اون سال

روغن سیاهدانه ۳ هفته ای یک ماه زدم هیچ تاثیر نداشت

چیکار کنم؟ 😭😭😭😭

نمیخام رنگ کنم چون موهام خودش خوشرنگه

دلیلش چیه؟ 

S❤️A

👩‍🦯من از ۱۶ سالگی موهام سفید شدن

روز به روزم بیشتر میشه شقیقه هام کلا سفیده

هیچیم تاثیر نداره فقط  شنیدم هلیله سیاه خوبه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👩‍🦯من از ۱۶ سالگی موهام سفید شدنروز به روزم بیشتر میشه شقیقه هام کلا سفیدههیچیم تاثیر نداره فقط ش ...

وای قلبم💔 من دارم دق میکنم

امروز حیاط رفتم تو اینه دیدم اصلا هول خوردم

چیکار کنیم

اون هلیله یک سال دوسال باید خورد معلومم نیست جواب بده یا نه خیلیم تلخه

S❤️A

درسته زوده ولی موهات سفید بشه بهتر از اینه بریزه 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

درسته زوده ولی موهات سفید بشه بهتر از اینه بریزه

نمیتونم فک کن هر طرف باز میکنم مدل بدم سفیده هم راست هم چپ هم وسط 

انگار همه گیر شده

پارسال یکی دوتا بود 

هر ماه بیشتر میشه 

S❤️A
وای قلبم💔 من دارم دق میکنمامروز حیاط رفتم تو اینه دیدم اصلا هول خوردمچیکار کنیماون هلیله یک سال دوس ...

راهی نداره واقعا🙁

نمیدونم حنای مشکی اثر دارع یا نه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

رنگ کردین ؟ یا همینجوری گذاشتین بمونهاخه با حرف بقیه چه کنیممهنوز سنی نداریم 😭😭

منی ک از ۱۶شروع شد

دخترم ۸سالش ۱دونه داره. ارثی لعنتی

من مجردی از ۲۲ رنگ کردم تا الان ک ۳۸سالمه واقعا خسته شدم. جلوها سریع نیش میزنه سفیدی میاد بیرون

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

رنگ کردین ؟ یا همینجوری گذاشتین بمونهاخه با حرف بقیه چه کنیممهنوز سنی نداریم 😭😭

بقیه ک روان رو بهم میریزن 

ب منم خیلی میگفتن اوایل مثل تو ناراحت میشدم غصه میخوردم 

بعد با لبخند میگفتم دوسش دارم خیلی خوشگله 

هم خودم ب این باور رسیدم 

هم مکسی دیگه حرفی نزد

فقط اینو بدون رنگ مو کوهای سفیدت رو بیشتر میکنه

فندق زیاد بخور 

جلوی روندشو میگیره

منی ک از ۱۶شروع شددخترم ۸سالش ۱دونه داره. ارثی لعنتیمن مجردی از ۲۲ رنگ کردم تا الان ک ۳۸سالمه واقعا ...

وای نههه چه زود بود واسه خودتون

وای دخترتون💔😔

یعنی گرمیجات بهش بدین و هرشب روغن گرم بزنین شاید تاثیر داشت

من سیاهدانه میزنم فعلا ۳ هفتس تا ۳ ماه ۴ ماه بزنم شاید جواب داد

S❤️A
بقیه ک روان رو بهم میریزن ب منم خیلی میگفتن اوایل مثل تو ناراحت میشدم غصه میخوردم بعد با لبخند میگفت ...

ولی پشت سر میگن معلوم نیست چه مشکلی مریصی داره زود سفید شده🫥

چون یکی اینو پشتم گفت بیشتر بهم میریزم

اععع میخاستم رنگ کنم همرنگ موهام پس نمیکنم 

خیلی بیشتر شدن چی؟ ://

S❤️A