2777
2789
عنوان

پلي كيستيك

157 بازدید | 14 پست

سلام عزيزان

تخمدان پلي كستيك دارم 

دوماه پيش پريود يكماهه داشتم ازمايش هورموني دادم همه چيز خوب بود ولي سونوگرافي همچنان كيست. و نشون ميداد دكتر بهم اسيدفوليك و سيپروترون داد و كم كم تموم شد 

الان دومرتبه پريو م دوهفته هست و من امروز دوجا رفتم دكتر 

كه دكتر اول عمومي بود و منو بسيار ترسوند و گفت بچه دار نميشي زود اقدام كن و بايد الان كورتاژ تشخيصي كني 

كتر دوم بهم كلي قرص داد ميخوام بدونم اينا عوارضي دارن. واينكه چاق ميكنند چون تازه لاغر شدم و كلي ريزش مو دارم

قرص استرومارين روزي دوتا تا ١٠روز بعد به ده تاي بعدي روزي يكي دوفاستون اضافه ميكني 

و كنار اينها صبح و شب گلوكوفاژ و روزي يكعدد اسيدفوليك و اهن 

ببخشيد طولاني شد ولي خيلي ترسيدم از پريود طولاني و اينكه پلي كيستيك درمان نداره و براي بچه دار شدن مشكلات خودش رو داره 

كسي تجربه اي.  داره 

منم پلی کیستیکم اصلا چیز ترسناکی نیس خیلی هم شایعه فقط بعضیا گندش میکنن اگر قصد بچه دار شدن داری روش های طبیعی مثل پیازدرمانی و گرم نکه داشتن رحم و رازیانه رو امتحان کن تو نت چیزای بیشتر میتونی بفهمی اگرم نه یا مجردی واسه کم شدن علائم میتونی قرص ضدبارداری بخوری ولی در تر صورت پیش ی متخصص برو بجای اینکه هی دکترتو عوض کنی و تحت نظر همون باش اون کیستاهم قرار نیس از بین برن چون مدل بدن تو اینجوریه مثل یکی ک چشاش آبیه  گندش نکن واسه خودت استرس خیلی بدتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا نترس 

داروهات خیلی خوبه اصلا هم مشکلی ایجاد نمیکنه 

دوفاستون ممکنه به خاطر احتباس آب احساس چاقی ایجاد کنه بهتره مراقب تغذیه ت باشی 

نیاز به کورتاژ تشخیصی هم فعلا نیست همین داروها خوب جواب میده 

الان ۸۰ در صد خانم ها این مشکل رو دارن نگران بارداری نباش

با افتخار کارشناس مامایی هستم با عشق به سوالاتتون پاسخ میدم 🤗

من قبلش نداشتم و بعد زایمانم پلی کیستیک گرفتم.

الان که بچه م پنج ماهشه؛ پلی کیستیک گرفتم

متخصصم اصلا بهم دارو نداد و گفت واسه بچه ضرر داره

ولی خواهرمم پلی کیستیک داشت و بعدش بچه دار شد

به من گفت كلا يه بچه بيشتر نميتوني بياري

اخه دکترعمومی چه باین حرفا

ببین من تنبلب نداشتم بعداززایمان گرفتم ماه چهارم اقدام بعداز5سال جلوگیری باردارشدم 

هیچ داروییم نخوردم فقط وفقط پیاده روی کردم 

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم اصلا نترس  داروهات خیلی خوبه اصلا هم مشکلی ایجاد نمیکنه  دوفاستون ممکنه به خاطر اح ...

نداجان من یکم قارچ دارم تازه فهمیرم باردارم بدکترگقتم بهم داروندادگفت باسرکه خودتوبشور

بنظرت جواب میدهء؟رقیقش کنم یانه 

شمانمیدونی؟

وخدایی که بشدت کافیست
نداجان من یکم قارچ دارم تازه فهمیرم باردارم بدکترگقتم بهم داروندادگفت باسرکه خودتوبشور بنظرت جواب م ...

عزیزم‌ معمولا توی سه ماهه اول دارویی تجویز نمیشه 

عفونت قارچی هم باید با جوش شیرین شسته بشه نخ با سرکه 

حالا اگه متخصص گفته سرکه شاید تشخیص ایشون عفونت قارچی نبوده 

برای شست و شو با سرکه آره باید رقیق بشه 

با افتخار کارشناس مامایی هستم با عشق به سوالاتتون پاسخ میدم 🤗

منم پلی کیستیک هستم ولی مجردم اومد فقط بگم ناامید نباش خاله من زمان مجردی کیست تخمدان داشت که عمل کرد و یه تخمدانش رو برداشت اون یکی تخمدانش هم دکتر گفت وضعیت خوبی نداره اما الان دوتا بچه داره 

عزیزم‌ معمولا توی سه ماهه اول دارویی تجویز نمیشه  عفونت قارچی هم باید با جوش شیرین شسته بشه نخ ...

خیلی دکتربیخیالی بودبرام ازنوشت میخوام ببزم متخصص دیگه نشون بدم ببینم نظرش چیه 

حتی معاینمم نکرددراونحدتنیل بود😕

وخدایی که بشدت کافیست