2777
2789

مذهبیکه مث دختر عمه ام هست متفر شدیم. لطفا فحش ندید ب عقاید هم ......همه مث ام نیستن خوب زیاد داریم

این خانوم زن آخوند شده....اگر تو این قشر هستید تروخدا یکم باشعور باشید من نمیدونم چرا از وقتی زن این اقا شد کلا عوض شد....

ویس میفرسته اولش ذکر میگه!

یبار تاحالا زنگ نزده به پدر من احوال بپرسه درحالیکه خیلی صمیمی بودیم.... چند بار رفت کربلا یبار زنگ نزد بگه حلالیت من دارم میرم.... میاد تو جمع سرش تو گوشی و با گسی حرف نمیزنه در حالیکه ما همه چیز تعریف ميکرديم برا هم ، اصلا نمیگه ماشن خریدیم یا عکس خونشو نشون بده، شوهرای  بقیه فامل باشن نمیاد درحالیکه خونه خودشون دوستای شوهرشو دعوت میکنند... ما کافر و نجسیم؟؟؟چادری نیستیم  نماز نمیخونیم دیگه باید قط رابطه کنی؟؟؟؟؟ حیف مادر من چقد داره حرص میخوره میگه چکار کردیم اینا اونجور عوض شدن ما که خیلب بیا برو داشتیم.... دیگه پاگشاش نمیکنم

واقعا چی رو میخوان ثابت کنند.....نشسته پیش شوهرم گفته قهوه حرامه ، منو شوهرم یکم کلا ادامای دینداری نیستیم اما احترام میزاریم به همه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع ارتباط کن باهاش به همین راحتی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اون فقط داره زندگی رو برای خودش سخت میکنه..اهمیت نده

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀