2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین

93 بازدید | 10 پست

سلام خانومان به عنوان یک بزرگتر میشه راهکار بدین و راهنمایی ام کنین

من اولا از سنم میرم کلاس دهم

ببینید من از موقع امتحانات خرداد یادمه صبحا با لرز واینا پا میشم و اضطراب الکی دارم همش یا خوابای با افکار بد میبینم

امروز هم کلا موقعی که بلند شدم بی حوصله بودم بابام بهم چیزی میگفت یا مادرم اعصابم خورد بود و الکی همش بغضی بودم امروزم مامان بابام گفتن هستی تو خونه با خوار برادرت ما بریم بیرون اصلا اعصاب نداشتم و بهونه میاوردم و رفتم تو اتاق الکی گریه و نفس نفس به خدا نمیدونم چمه اعصابم خورده حوصله ندارم و حتی الانم بیخود و الکی اشکام داره میریزه اصلا حتی میرم بیرون اعصابم خورده لحظه شماری میکنم برسیم خونه امروزم جلو مامان بابام گریه کردم گفتم اره بابام گیر میده بهم در صورتی که همیشه اینطوریه و مطمعنم بهانه بود نمیدونم همش افکار منفی تو ذهنمه و شب و روز خیلی تکراریه و حوصله هیچی ندارم با این که عاشق فیلم دیدنم ولی وقتی حتی فیلم میبینم اعصابم خورده الان مامان بابام رفتن بخوابن میگم خوب شد کخ خودتی ریختی اونا رم خونه نشین کردی نمیدونم چمه مامان و بابام هم مخصوصا الکی ناراحت کردم چیکار کنم اینجوری نباشم همش در عذاب و گریه و انزوا  

چیکار کنم از دل بابام دربیارم

عزیزم انرژی منفی ات بالا رفته باید از خودت دورش کنی 

اگر میتونی نماز اول وقت بخونی قران بخونی ذکر بگی

ورزش بکنی 

مدیتیشین بکنی بدون شمع و عود 

کلا کار هایی که باعث میشه این انرژی منفی ازت دور شه مقلا اب و گلاب به صورت بزنی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عزیزم انرژی منفی ات بالا رفته باید از خودت دورش کنی اگر میتونی نماز اول وقت بخونی قران بخونی ذکر بگی ...

ممنونم از دیروز بعد چند ماه دارم سعی میکنم نماز بخونم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم از دیروز بعد چند ماه دارم سعی میکنم نماز بخونم

خداروشکر همین چیزا انرژی منفی ازت دور میکنه تو طبیعت رفتن تو روز قدم زدن چون خود افتاب پاکسازی میکنه 

اگر تونستی دوش نمک هم بگیری عالیه تو حمام یکم نمک روی بدنت ماساژ بری بعد بشوری اونم خوبه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چشم ممنونم از راهنمایی هاتون

انشالله زود خوب شی منم یه مدت اینجوری بودم الان خیلی بهترم 

اینقدر ارامش دارم الان 

راستی حرز امام جوادم بتونی بندازی خیلی عالیه 

عزيزم خودت برو.تنهایی.یا با دوستت.عیب نداره.نذار ریشه بدونه.الان جوونی باید انگیزه داسته باشی

بهونه نیستا ولی من تنها نمیرم بیرون  

سعی میکنم بعضی وقتا ویدیو از یوتیوب انگیزشی ببینم ولی خب بازم تاثیری نداره