2777
2789

من از الان افسردگی اخر هفته گرفتم اصلا یجورخاصی غمگین و دلگیرتره

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منمتنفرمشنبه که میشه حس زندگی بهم میده

دقیقا منم انگار این دو روز نمیتونم‌نفس بکشم 

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

منمتنفرمشنبه که میشه حس زندگی بهم میده

دقیقا مث من 

خوشحالم ک تنها نیستم‌

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
من من از روتین زندگیم میفتم هیچ، همسرم و صداشو باید تحمل کنم دو روز

دقیقااا

والا من این حس رو همیشه دارمهرروز و هرهفته و هرماه وهرسال برام غمگینه

دقت کنی نوشتم دلگیر ترر وغمگین تر

یعنی بقیه روزهاهم همینه🤦‍♀️

دقیقااا

جدی میگی؟ 

بخدا من پنهانی جوری که نباشه کتاب میخونم زبان میخونم باشگاه میرم میام،  بعد نیم ساعت قبل اومدنش همه چیزو جمع میکنم،  نیم ساعت پیش اومده من تند تند رفتم بالشت گذاشتم رو کتابا نبینه،  بعد رفتم در باز کردم،  نمی دونی چه داد بیدادی میکرذ چقدر میخوابین شما تنبلین حال ندارین بیایین در باز کنین برام کلید نزارین پشت در من خودم باز میکنم دقیقا ما کلید میذاریم که خودمون با هماهنگی در باز کنیم 

امروز حس کردم یکم سر شدم،  قبلا با داد بیداد و دعواش بیشتر بهم میریختم،  انگار برام ارزشی نداره دیگه 

بخدا کاش یه جا بود شبم نمیومد

کاش لااقل با هم دوست بودیم این دو روز رو میرفتیم خونه همدیگه تا تموم شه😅

حق+++