میگ مدیر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2613 عنوان خیلی دوست دارم كسی باشه ك بهم گیر بده | مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 74 پست شوهرم (عقدیم)هیچ وقت بهم نمیگه فلان جا نرو فلان كارو نكن ..موهاتو بپوشون كم ارایش كن ...ی جوری بیخیاله ..احساس میكنم براش مهم نیستم اصلا...ما ی عروسی دعوتیم ك ی شهر دیگس ..نامزد خواهرم گف دوس ندارم بری چون .. من میگم...ولی نامزد من نه اصلا ازم نپرسید ...دلم خیلی گرف😞😞 بخاطر بی تفاوتیاش ...میخام بفهمم براش مهمم..همیشه همینطوریه😒😞😞 حواسم پرته حواسیه كه حواسش بهم نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊 1396/12/23 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میگ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2613 وای خدااااااا😑😑😑😑😑😑😑😑 جان عزیزم توم فك میكتی نیاز ب روانشناس دارم😞😒 حواسم پرته حواسیه كه حواسش بهم نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊
میگ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2613 تو رو خدا جات با من عوض کن.این خدا نمی دونه به کدوم ساز ما زنا برقصه به خدا هر كس حسرت نداشته هاشو میخوره ...خیلیا قدر داشته ها رو نمیدونن حواسم پرته حواسیه كه حواسش بهم نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊
fffaaattteeemmmeee عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 18126 جان عزیزم توم فك میكتی نیاز ب روانشناس دارم😞😒 نه فقط قدرشو بدون.. #محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari
میگ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2613 اين نشون ميده بهت اعتماد كامل داره!!! و از اون مهمتره نشون ميده كه خودش انسان پاكيه ! من واقعاً مط ... ان شا الله همینطور باشه حواسم پرته حواسیه كه حواسش بهم نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊
میگ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2613 نه فقط قدرشو بدون.. فدات .. حواسم پرته حواسیه كه حواسش بهم نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊
جان_جـــــانـــانـم عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 3163 حالا یکی که پیدا شده و درکش بالاس و آرامش بهم نمیزنه از ابن تاپیکا بزن 👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
میگ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2613 گیر میداد خوب بود؟! ن ولی نشون بده براش مهمم خوب میشد😞 حواسم پرته حواسیه كه حواسش بهم نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊
میگ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2613 خدایا توبه 😂😂😂 استغفرالله.. حواسم پرته حواسیه كه حواسش بهم نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊
میگ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2613 حالا یکی که پیدا شده و درکش بالاس و آرامش بهم نمیزنه از ابن تاپیکا بزن خدایش اینطور ك شماها از اخلاقش خوشتون امد من ب عقلم شك كردم😀 حواسم پرته حواسیه كه حواسش بهم نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊
جان_جـــــانـــانـم عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 3163 خدایش اینطور ك شماها از اخلاقش خوشتون اپمد من ب عقلم شك كردم😀 به خدا شک کن به خودتیه نفر سالم پیدا شد میخای مریضش کنی؟نکن خواهر 👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
میگ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2613 به خدا شک کن به خودت یه نفر سالم پیدا شد میخای مریضش کنی؟ نکن خواهر 😅😅😅باور كن خیلی دلم گرفته بودا ..ب خودم اومدم اندكی ..خپاستم بهشئزنگ بزنم چن تا چیزم بارش كنم😐 حواسم پرته حواسیه كه حواسش بهم نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊
جان_جـــــانـــانـم عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 3163 😅😅😅باور كن خیلی دلم گرفته بودا .. ب خودم اومدم اندكی ..خپاستم بهشئزنگ بزنم چن تا چیزم بارش كنم😐 وای نکن تو رو خدا اینکارارو مثل اینکه این سایت خیلی تاثیر منفی گذاشت روت لغو کاربری کن اگه اینجوره😑یه نصیحت هیچوقتم زندگی خودتو با خواهرت مقایسه نکن اشتباه ترین کار ممکنو میکنی 👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
میگ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2613 وای نکن تو رو خدا اینکارارو مثل اینکه این سایت خیلی تاثیر منفی گذاشت روت لغو کاربری کن ... ارع واقعا...راس میگی ولی همش درحال مقایسه م تموم شرایطمو مقایسه میكنم دیكه خیلی زده شدم از شوهرم حواسم پرته حواسیه كه حواسش بهم نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊