2777
2789

من همیشه تمام کامنتای تاپیکارو میخونم و بیشتر کاربرا رو از رو کامنتی که میذارن میشناسمشون این چندتا کاربر همیشه انرژی خوبی دارن و همیشه کامنتاشون فان طور هستن 😂 من تگم کار نمیکنه تگ میشن ولی نمیتونن از طریق تگ وارد تاپیک بشن امیدوارم یه روزی این تاپیکو ببینن

کاربر اول ( @پسرفندوقیم‍  ) خیلی مهربون و خوش برخورد و شوخ طبع  هستن

آبجی از ته دلم برا پسرتون دعا میکنم که انشالله خیلی زود خوب بشه 

کاربر دوم ( @madam_nasrin‍ )  ایشون به حق ترین تاپیکارو میذارن همه حرفشاون منطقیه  تمام تاپیکاشونم خوندم انشالله همیشه سلامت باشید 

کاربر سوم که بیشترتون میشناسیدش دختر جوون و خوش اخلاق سایته 

( @army_66‍ ) آبجی همیشه همینجوری شاد بمون 🌺 

کاربر چهارم ( @لیلی_آگان‍ ) ایشون توی هر تاپیکی میرن بدونه در نظر گرفتن جنسیت استارتر  نظرشونو محترمانه کامنت میکنن مث بعضی خانما نیست که تا وارد تاپیک میشن اول میرن جنسیت و DNA طرفو درمیارن با توجه به جنسیت طرف نظرشو با منت کامنت میکنن 😐😂 

و کاربر پنجم آبجی ( @آوا_1‍ ) ایشونم یه کاربر صبور ، شوخ ، مهربون هستن که انشالله همیشه همینجوری بمونه 🌺 

چندتا کاربر  خوب دیگه هم هستن که اونا یکم

ج،ن،گ،ی  و  ج،ن،ج،ا،ل،ی هستن که اونا جاشون تو این تاپیک نبود 😂😂 

اونارو توی یک تاپیک مجزاء تگ‌شون میکنم 😂😂😂

آقا هستم  😐  نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چی😒😂

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

هیچ کس منو تگ نمیکنه چرا😪

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

@balooj‍ از بهترینا😍راضی ای؟😁

آره ممنون 🌹😂😂😂😂😂

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

آخ شمارو چرا یادم رفت 😐😂

تکرار نشه ها😌😂

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

ن آخه قربونت صدقت رفتم🤪😆🤣

عیب نداره فکر کن داداش کوچیکه‌تم😐😂 دیدی حدسم درست بود نمیری جنسیت طرفو دربیاری بعد نظر بدی 😐😂😂 

آقا هستم  😐  نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی