چطوری کار خونه نمیکنید منظورم اینکه شلخته هست یا تمیزه خونتون ولی کم کار میکنید
یه لباس زیر میشوری اشغالای پد و جمع میکنی اتاقتو تمیز کنی به گلدونای اتاقت آب بدی لباساتو مرتب کنی گاهی هم یه دستمال و ظرف بشوری خودش کلی کاره من مثل فرفره دور خودم میچرخم😐 هر چقد میخام کم کار کنم نمیشه مامانم میگه کم بشور اون دستتو خراب میشه اصلا انگار نه انگار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کار خانگی مربوط به همه افرادی هست که توی اون خونه زندگی میکنند من چه خونه مامان بابام چه خونه خودمون اینجوری نیست فشار روی زن خانواده باشه هر کسی در حد کمک و وظایف خودش انجام میده ممکنه یه روز همسر غذا درست کنه من لباس ها رو بریزم تو ماشین ممکنه یه روزی من جارو بکشم اون اتو کنه اگه همه احساس مسئولیت کنند خونه هم محیط مرتب و تمیز میشه
قبل ازینکه بره از خونه بیرون همه جا را تمیز میکنه و میشوره و بعد میره. وقتیم برمیگرده ممکنه تابه یا قابلمه کثیف شده باشه(آشپزی با منه) اونا را اول میشوره بعد استراحت میکنه