2777
2789

چطوری کار خونه نمی‌کنید منظورم اینکه شلخته هست یا تمیزه خونتون ولی کم کار میکنید 

یه لباس زیر میشوری اشغالای پد و جمع میکنی اتاقتو تمیز کنی به گلدونای اتاقت آب بدی لباساتو مرتب کنی گاهی هم یه دستمال و ظرف بشوری خودش کلی کاره من مثل فرفره دور خودم میچرخم😐 هر چقد میخام کم کار کنم نمیشه مامانم میگه کم بشور اون دستتو خراب میشه اصلا انگار نه انگار

خیلی میری بیرون از خونه و میای؟

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار‌ خانگی مربوط به همه افرادی هست که توی اون خونه زندگی میکنند من چه خونه مامان بابام چه خونه خودمون اینجوری نیست فشار روی زن خانواده باشه هر کسی در حد کمک و وظایف خودش انجام میده ممکنه یه روز همسر غذا درست کنه من لباس ها رو بریزم تو ماشین ممکنه یه روزی من جارو بکشم اون اتو کنه اگه همه احساس مسئولیت کنند خونه هم محیط مرتب و تمیز میشه 

من یک عدد تنبل هستمهر دو هفته یکی میاد خونه رو تمیز می کنهبقیه ی کارا رو اهسته اهسته خودم می کنم😂

اهسته چطوری 

مثلا در طول یک روز چه کارایی انجام میدی

اهسته چطوری مثلا در طول یک روز چه کارایی انجام میدی

غذا می پزم

هفته ای ۱ بار یا دوبار جارو

لباسشویی 

گلدونم ندارم

یکم هال و اتاقا رو تمیز می کنم

مثلا تخت مرتب باشه و روی میزا وسیله نباشه

کار‌ خانگی مربوط به همه افرادی هست که توی اون خونه زندگی میکنند من چه خونه مامان بابام چه خونه خودمو ...

الان جدیدا من لباس ميندازم لباسشویی

خونه رم هفته دوبار خودم تمیز میکنم ولی ظرف و غذا تراس و حموم با مامانمه 

ن زیاد ولی یبار در طول روز باید برم حالا یا تفریحی یا پیاده روی هفته یبارم طبیعت گردی

آهان

من کلا صبح که از خواب پا میشم کلا دو ساعت وقت می‌زارم همین کارا رو میکنم 

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

غذا می پزمهفته ای ۱ بار یا دوبار جارولباسشویی گلدونم ندارمیکم هال و اتاقا رو تمیز می کنممثلا تخت مرت ...

اره منم ولی همینا کلی کار ریز و درشت داره ک یهو میبینی ۵ ساعت آشپزخونه ای

اره منم ولی همینا کلی کار ریز و درشت داره ک یهو میبینی ۵ ساعت آشپزخونه ای

من متاهلم اصلا اهمیت نمیدم به ریخت و پاش خونه

هر وقت خسته بشم سریع کار رو ول می کنم

مثلا مامانم اگه شب آشپزخونه یا هال کثیف بود خوابش نمی برد ولی من برام مهم نیست

من کار خونه نمیکنم

فقط صبح به صبح تختمو مرتب میکنم لباسای خودمو که میپوشم و عوض میکنمم جمع میکنم

خونم هم بینهایت تمیز و مرتبه همیشه

همسرم کار خونه رو انجام میده. ماهی یکبار هم کمکی داریم 

عزیزم شاغلی ؟همسرت چطوری میرسونه؟

بله شاغلم

همسرم ازین آدماییه که صبح زود بیدار میشه و سرحاله

قبل ازینکه بره از خونه بیرون همه جا را تمیز میکنه و میشوره و بعد میره. وقتیم برمیگرده ممکنه تابه یا قابلمه کثیف شده باشه(آشپزی با منه) اونا را اول میشوره بعد استراحت میکنه