2777
2789

پیرو یه تاپیک این تاپیک رو میزنم

۱_من هیچوقت به عمرم ضد افتاب شوینده صورت ارایش پاک کن یا چه میدونم کلا هیچ یک از روتین پوستی حتی مهم ترین هاشم نگرفتم

۲_نوار بهداشتی دوماه یبار ارزونترینش در حد ۴۵ تومنی میخرم

۳_لوازم ارایشی فقط گاهی مداد ابرو میخرم و رژ و اینم ارزونترینشو در حد رژ ۵۰تومنی و مداد ابرو ۳۰ تومنی خیلی وقته نخریدم شاید گرون شده باشه مثلا ماه هاست دلم رژ گونه صورتی میخواد ولی گفتم تا رژگونم تموم نشه نمیخرم واسه خودم هلویی هست

۴_جدیدا تا لباسام پاره نشه نمیخرم یعنی نمیتونم ک اصلا بخرم

۵_ ۵ ساله نتونستیم بالشت و تشکایی ک همسایمون بهمون داده رو درست کنیم خیلی خراب شدن گردن درد گرفتم و کمر درد 

۶_تو خونمون فقط چیزای کاربردی هست نه صرفا چیزایی ک دوست داریم

۷_تا به امروز ک ۳۲ سالمه ارایشگاه برای هیچ کار زیبایی نرفتم

۸_مواد غذایی فقط و فقط چیزای تکراری و مهم نه صرفا چیزی ک هوس کنیم بخوایم بخریم

۹_ ۵ ساله فرش نشستیم بو سگ میده نه تواناییشو دارم نه پول قالیشویی 

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ازین موارد دیگه هم هست ک زیاده نه من حوصله نوشتنشو دارم نه شما حوصله خوندش 

بگید کیا مثل منن

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

آخری رو میتونی دستمال هم بکشی من که موافق نیستم ولی مامانم هر چند ماه یه بار میافته به جون فرشا

ولی درکل میخوای بگی زندگیت ادایی نیست باور کن خیلی مثل خودتن منم مثل تو

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام