مندلارامم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6467 عنوان درد شدید مفاصل و عضلات 110 بازدید | 19 پست چه کنم؟ نکنه دارم ام اس میگیرم؟ رفتم دکتر عمومی بهم قرص جوشان منیزیم دادههر وقت عصبی میشدم میخوردم بهتر میشدم ولی امروز با اینکه خوردم بهتر نشدم نمی تونم تکون بخورم از درد چه غلطی کنم؟ دکتر نمی تونم برم فعلا نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره 1404/05/22 | 17:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تپلو92 عضویت: 1391/10/25 تعداد پست: 21300 باید بری روماتولوژی من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سرندیپیتی۹۹ عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 29 باید بری روماتولوژی و آزمایش خون کامل هم انجام بدین فاکتورهای روماتیسم هم چک بشه
مندلارامم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6467 باید بری روماتولوژی و آزمایش خون کامل هم انجام بدین فاکتورهای روماتیسم هم چک بشه چک شده نداشتم نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره
مندلارامم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6467 من درد وحشتاک عضله داشتم آخرش معلوم شد پاراتیروییدم مشکل داره و جراحی شدم همین سه ماه پیش وای من چه غلطی کنم خیلی درد دارم کمرم بی حسه مفاصلم خیلی درد میکنه از صبحه دراز کشیدم نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره
مندلارامم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6467 آزمایش پاراتیرویید هم دادی ؟ تیرویید نه ها پاراتیرویید آزمایش زیاد دادم ولی حالیم نمیشه چی به چیه نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره
مندلارامم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6467 پاراتیرویید حتما بده آزمایش کلسیم و پارتیرویید که پی تی اچ هست من هم همین علایم داشتم البته من دیگه ... باشه اگه شرایط خوب بود میرم دکتر حتما که چک کنه الان خوب شدی ؟ نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره
مندلارامم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6467 دیگه عزیزم بیسواد که نیستی تو نت بزنی هم هر کدوم از شاخصهای آزمایش میاد در ضمن پاراتیرویید رو عموما ... الان میخواستم برم آزمایشامو چک کنم ببینم همچین چیزی بوده یا نه اگه نبود هم هر وقت رفتم دکتر بگم بنویسه نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره
مندلارامم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6467 من جراحی شدم بیماری بسیار مزخرفی هست هفتاد درصد دردهام بهتر شد اما هنوز کمی درد دارم دکتر گفت حداقل ... آره خیلی مخصوصا کف پاهام نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره
underline عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 3101 الان میخواستم برم آزمایشامو چک کنم ببینم همچین چیزی بوده یا نه اگه نبود هم هر وقت رفتم دکتر بگم بنوی ... پی تی اچ p. t.h یا همون پاراتیرویید بعلاوه کلسیم و ویتامین دی و فسفر و منیزیم
underline عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 3101 آره خیلی مخصوصا کف پاهام احتمال قوی همین هست جدی پیگیرش باش چون بدن رو نابود میکنه کلیه ها رو از بین میبره
underline عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 3101 آره خیلی مخصوصا کف پاهام درد تو باسنت هم داری ؟ درد استخوان چطور ؟
مندلارامم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6467 پی تی اچ p. t.h یا همون پاراتیرویید بعلاوه کلسیم و ویتامین دی و فسفر و منیزیم الان چک کردم پی تی اچ نبود کلسیم و ویتامین دی خوب بود نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره
مندلارامم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6467 احتمال قوی همین هست جدی پیگیرش باش چون بدن رو نابود میکنه کلیه ها رو از بین میبره باشه چشم دکتر روماتولوژی برم دیگه؟ نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره
مندلارامم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6467 درد تو باسنت هم داری ؟ درد استخوان چطور ؟ آره خیلی کلا استخون لگن و همه استخونام و عضلات درد میکنه نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره