2777
2789
عنوان

از همه متنفرم

166 بازدید | 15 پست

هیچکسو ندارم بابام ولم کرده رفته حتی بهم زنگم نمیزنه سال هاست ندیدمش مامانم داره ازدواج میکنه خیلی بهم فحش میده و توهین میکنه جلو اون یارو بهم فحشای بد میده و تحقیرم میکنه خواهر برادر ندارم.پدربزرگام و یکی از مادربزرگام مردن و اون یدونه مادربزرگمم ازم بدش میاد

خالم و داییم و عمه هام و عموم همه ازم متنفرن عشقم ولم کرد

مامانم بهم میگه رفتارای زننده و زشتی داری که همه ازت بدشون میاد افسردگی شدید داشتم از ۹ سالگی ولی درمان نشد روز به روز بدتر شد فقط همش میخوام خودکشی کنم

حتی نمیتونم برم پیش مشاور

به راهای بدی دارم کشیده میشم هیچ انگیزه ای ندارم باید چیکار کنم💔حتی تاپیک زدم بهم راه خودکشی یاد بدن ولی هیچکس کمکم نکرد

قوی تر از دیروز💙🦋

چند سالته الان؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط و فقط تمرکزت رو بزار توی درست که بعدا دستت توی جیب خودت باشه  اگه نمیتونی بری کشاور با چت جی پی تی حرف بزن

پسر منم پدر بیشرفش ولش کرده رفته

شیعه علی بودن هم پزه هم سبک زندگیمه🌹🌹غدیری ام❤️

۱۹

برو پیش مشاور با خودت برس با پسر خفن دوست شو مخشو بزن ازدواج کن خودتو دست پایین نگیر 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

عزیزم دلیل نمیشه وقتی دنیا باهات بد بوده خودتم با خودت بد باشی درست زندگی کن عزیزم من تونستم تو هم می تونی

منم تو بچگی پدر و مادرمو از دست دادم ولی درست زندگی کردم و موفقم الان 

تو هم می تونی من مطمئنم چون ما از بقیه قویتریم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

شایدم رفتارت بده، آره؟ گرچه من میدونم چقدر تحت فشاری و اگه هم بداخلاقی‌ای داری، برای همینه.

بیا بغلم دخترم.

از همه متنفر نباش. من فکر میکنم خدا آدمهایی مثل فرشته سر راه هر آدمی میذاره. لااقل یک بار این کارو میکنه. اون آدمو توی زندگیت پیدا کن. و سعی کن تمرین کنی، رفتار و خشمتو کنترل کنی، آروم‌ باشی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟