2777
2789
عنوان

برای کم شدن درداتون تو پریود چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 27 پست
دمنوش آویشن خیلی خوب بود با نبات و البته ژلوفن و مفنامیک اسید و کیسه آب داغ در بغل

عه آویشن دوس دارم خوبه واقعاا؟؟ 

بعد مفنامیک اسید که میخورم قطع میشه نمیدونم چرا

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه آویشن دوس دارم خوبه واقعاا؟؟ بعد مفنامیک اسید که میخورم قطع میشه نمیدونم چرا

آویشن عالیه منم  دم میکنم با نبات میخورم درد پریودیم کم میشه،

مفنامیک یجور لخته می‌کنه از شدتش کم میشه فکر کنم

اگه کیست باشه چیکار میکنن؟؟

قرص میده آب میشه 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

آویشن عالیه منم دم میکنم با نبات میخورم درد پریودیم کم میشه،مفنامیک یجور لخته می‌کنه از شدتش کم میش ...

کلا دوس ندارم قرص و مسکن بخورم. عوارض داره. همون دمنوش بهتره

می خورم. خرما که همیشه با چایی میخورم کلا قند نمی‌خورم.همه غذاهامم تند تند میکنم

عالیه. تا جایی ک میتونی خودت رو سرگرم کن  تا بیکار نشی و درد رو فراموش کنی. آب بخور زیاد و سرویس بهداشتی هر موقع حس کردی برو . چون درد میگیری اگه طول بکشه دفع ادرار و... .

چیز هایی ک شکم رو شل میکنه بخور اگه مثل من یبوست میگیری .  نوار بهداشتی رو هر وقت دیدی خیلی هست خون حتما عوض کن چون باعث میشه دردت بیشتر شه. اینا طبق تجربه. منه. ۱۹ سالمه

عالیه. تا جایی ک میتونی خودت رو سرگرم کن تا بیکار نشی و درد رو فراموش کنی. آب بخور زیاد و سرویس بهد ...

ممنون. چقد ماشالا واردی😁

و اینکه ار روز دوم ساعت ۱۲ اینا ی ظهر بهتر میشی و سر پا میای . تا اون موقع خودت رو با فیلم یا کارها ...

ممنون عزیزم.