2777
2789

باعث شدن وسواس و نشخوار ذهنی بگیری شبا باقرص ارامبخش خاب مصنوعی داشته باشی

دائم توفکرو خیال باشی گریه کنی  البته مراقبت کنین هممون به فنا نریم🤕😕

بعضی جاهاشو بوق بزنین😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به اون روزایی که دلم دوباره می خواد تکرارشه ولی شاید دیگه نشه🥺

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

گفتم که بوق بزن

خاله ای فوق پدرم فوق مادرم فوق صاب خونم بوق دختر خالم بوق.

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

نه عزیزم مراعات نکنید فحش بدین نی نی یارها اتفافا دوست دارن چون دیدم اونا که فحش میدن کار ندارن اونا که ایراد از کاربرها دیگه که میگیرن فحش میدن اونا تعلیق میکنه 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂

من دلم میخواد به اونا که این همه سال ازارم دادن بگم از بزرگی من همین بس که مثل خودتون نبودم و بلاهاکه سرم اوردین و بدیاتونو جار نزدم 

سکوت کردم و پاداش سکوتمم گرفتم

و واقعا ازاین بلاها پلی ساختم واسه حرکتم بسمت خدا

واقعا چند نفری خیلی اذیتم کردن

راضی نبودم ولی خدا سرشون اورد

و البته دلم میخواد بازم روز بروز خودم موفقتر بشم

و اصلا اونا رو نبینم

جوری بالا برم که اونا تو مدارم اصلا نباشن

فحش هم ... نمیدم

ولی تودلم گاهی میدم بهشون

دلی کلا ادم اگر خوب باشه همه میفهمن بد هم که باشه بازم همه خرکه نیستن میفهمن

🌿 🌱🪻