2777
2789

مادرشوهرم از کربلا اومده مادرم براش یه قندان و یه دست میوه خوری کادو خریده چون بار اولشه ک رفته مادرم گفت بخریم کادو کنیم ببریم 

امروز شوهرم بی خبر از من منو برداشت ببره خونشون من نمیدونستم ک بگم مادرمم بیاد ،من گفتم بزار یروز دیگه با مادرم بریم برای مادرت کادو هم گرفته 

خلاصه گفت ن بیا بریم دوباره فردا با مادرت میریم 

من رفتم اول که رفتم خواهر شوهرم و مادر شوهرم خونه بودن خواهر شوهرم ک رفت خودشو سرگرم کارای خونه کرد مادر شوهرمم رفت زیر پتو خوابید گفت حالم بده 

منم همونجا نشستم خواهر شوهرم ن یه استکان چایی آورد ن استقبال کرد همیشه همینجور بودن امروزم من رفتم نیم ساعت نشستم هیچکدوم استقبال نکردن به شوهرم گفتم پاشو بریم 

پاشدم گفتم خدافظ مادر شوهرم ک اصلا سر ش از زیر پتو بیرون نیاورد خواهر شوهرمم یهو گفت عه وایسا برات سوغات آورده بپوش ببینیم چه شکلی میشی منم گفتم یروز دیگه میام خدافظ 

خلاصه اصلا استقبال نکردن دریق از یه استکان چایی ک بزارن جلوم 

حالا نمیدونم دوباره با مادرم برم کادو هم ببریم یا کلا ولش کنم

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

الکی با کسی همچین رفتاری نمیکنن ببین کجا چکار کردی

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیم ساعته چای آماده میشه ؟نمیشه !

اره چایی آماده داشتن کلا منتظر مهمون بودن ولی خب برا من .

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

الکی با کسی همچین رفتاری نمیکنن ببین کجا چکار کردی

بخدا هیچکار من تازه عروسشون شدم کلا از اول تا حالا یبارم یه استکان چایی جلوم نذاشتن 

همیشه موقع رفتم خودشونو درگیر کارای دیه کردن اصلا مثل یه مهمان برخورد نکردن

رابطتون از قبل خوب نبوده ؟

بوده منکه تازه عروسشون شدم 

همیشه هم وقتی اومدن خونمون والا بابام از غذای من برمیداشت می‌ریخت تو ظرف اونا تا این حد مهربونی کردیم 

ولی نمیدونم چرا وقتی میرم محل نمیدن بهم