2777
2789
عنوان

من عادت ندارم زیاد تماس بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 34 پست

منم مثل شما میگم اگه زیاد تلفن بازی بشه کاربه گفتن خیلی حرف ها میکشه ودلخوری ها پیش میاد من بیشتر سعی می کنم وارد بحث باکسی نشم تا حرفی پشتش درنیاد درکل از خاله زنک بازی خوشم نمیاد وتلفن  رابرای امور ضروری می دونم نه بحث های الکی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه موضوع برای حرف باید باشه

موضوع ها برای ما زیاااده باهم خیلی راحتیم ازم بزرگتره مثل مامان پشتمه 

با مامانم هم همه ی اطلاعات موجود رو بهم میده از فامیلا و دوستا😂و با پسرامم حرف میزنه

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره

من فکر کردم فقط خودم اینجوریم چون شوهرم میگه این اخلاق خوبی نیست دست خودم نیست نمیدونم چی بگم حرفی ن ...

🤣🤣،حالا مادرشوهر من دو سه روز یکبار زنگ میزنه به شوهرم احوال منم میپرسه ولی به من فقط ماهی ۱ بار چون میدونه زیاد اهل حرف نیستم اونم در حد ۱۰ دقیقه احوال پرسی

موضوع ها برای ما زیاااده باهم خیلی راحتیم ازم بزرگتره مثل مامان پشتمه با مامانم هم همه ی اطلاعات موج ...

من اصلا با اقوام ارتباطی ندارم کنجکاو هم نیستم اطلاعاتی داشته باشم هر کی زندگی خودشو داره به من چه واقعا کی چیکار میکنه خبر مهمی هم باشه بهم میدن،مرگی عروسی چیزی

منم مثل شما میگم اگه زیاد تلفن بازی بشه کاربه گفتن خیلی حرف ها میکشه ودلخوری ها پیش میاد من بیشتر سع ...

دقیقا امور ضروری مثلا یه حال و احوال پرسی ساده میکنم،خدایی خودم مشکل داشته باشم هیچ کس متوجه نمیشه حلش میکنم نیازی ندارم در مورد مشکلاتم به کسی بگم

دمش گرم چه باشعور

خدایی خیلی با شعوره،همیشه هم هوامو داشته یعنی هر وقت رفتیم خونه شون نذاشته دست به سیاه و سفید بزنم وقتی هم برمیگردیم خونه کلی برام چیز میز میده البته خونه منم میان همیشه همینه دلم نمیخواد کسی کار کنه

من اصلا با اقوام ارتباطی ندارم کنجکاو هم نیستم اطلاعاتی داشته باشم هر کی زندگی خودشو داره به من چه و ...

دیگه شما اجتماعی نیستی و این مسائل رو فضولی میدونی در حالی که ما با اقوام درارتباطیم و برایرهمین مسائل رو بهم میگه مثلا عیادتی باشه میریم چیزی باشه زنگ میزنیم و احوال پرسی میکنیم و ارزش و احترام براش قائل میشیم

دیگه شما اجتماعی نیستی و این مسائل رو فضولی میدونی در حالی که ما با اقوام درارتباطیم و برایرهمین مسا ...

نه اتفاقا فوق العاده اجتماعی هستم یعنی هر جا پا میذارم با همه ارتباط برقرار میکنم مراسمی هم میرم همیشه بهم احترام میذارن و استقبال میکنن از حضورم اصلا خودشونم خوششون نمیاد از اینکه کسی تو زندگیشون سرک بکشه

دیگه شما اجتماعی نیستی و این مسائل رو فضولی میدونی در حالی که ما با اقوام درارتباطیم و برایرهمین مسا ...

ضمنا کنجکاوی با فضولی فرق میکنه،فضولی یعنی سرک کشیدن تو مشکلات و مسائل خصوصی دیگران و نظر دادن،کنجکاوی یعنی اطلاعات گرفتن

ضمنا کنجکاوی با فضولی فرق میکنه،فضولی یعنی سرک کشیدن تو مشکلات و مسائل خصوصی دیگران و نظر دادن،کنجکا ...

شما لفظ کنجکاوی رو بکار بردید ولی در ادامه توهین و تهمت به فضولی کردید

ریپ نزنید یه نظر سنجی رو به کجاها کشوندید آدم رغبت نمیکنه ادامه بده

بدرود