2777
2789
عنوان

زندگی شما هم اینجوریه

228 بازدید | 15 پست

بچه شما هم سعی میکنه رو اعصابتون باشه؟ میریزه بعد میخوام تمیز کنم پاشو میزاره روش

دیگه توان گریه هم ندارم اینقدر خشمگینم

چکار کنم ؟

دلم میخواد گریه کنم سبک شم ولی نمیتونم با بچه که نمیشه مثل آدم بزرگ رفتار کرد 

همه چیزو بریزم تو خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا پسر پشت سر هم داشتم هیچوقت همچی جراتی نداشتن ..خندم گرفت میگی پاش و میزاره روش😂😂😂عزیزم از اول رفتارت جوری بوده اونم سواستفاده میکنه ..من اخم میکردم دعواشون میکردم ،کتک اینا منظورم نیستا،سعی کن جدی باشی تو مشخصه تقصیر خودته

اللهم عجل لولیک الفرج

بله همینطوره 

ینی من فک میگرد اعصاب همه چیز رو دارم نه خیلی تمیزکاری میکنم و اینا مثلا بچه بریزه رو لباسش یا زمین حرص بخورم 

یه دست لباس براش میذاشتم همیشه که راحت باشه باز یه سری نوآوری ها دارن تو خورد کردن اعصابم 

ینی فک میکنم نه که عصبی نمیشم دعواش کنم تازه  دوست داره با تمام توان حریف بطلبه 

دوتا پسر پشت سر هم داشتم هیچوقت همچی جراتی نداشتن ..خندم گرفت میگی پاش و میزاره روش😂😂😂عزیزم از او ...

مگه اینجا بودی که میگی معلومه تقصیر از خودته؟ 

حرف زدن بلد نیستین حرف نزدن که بلدید

بله همینطوره ینی من فک میگرد اعصاب همه چیز رو دارم نه خیلی تمیزکاری میکنم و اینا مثلا بچه بریزه رو ل ...

خونه منم تمیز تمیز نمیشه 

ولی وسط پذیرایی همه کاغذارو ریخته صدام میزنه بیا ببین

میگم بیا برش دارم خودشو میندازه روش

خونه منم تمیز تمیز نمیشه ولی وسط پذیرایی همه کاغذارو ریخته صدام میزنه بیا ببینمیگم بیا برش دارم خودش ...

عزیزم

به نظرشون شیرین کاریه اصلا ینی الان یه چیز خوشکلل درست کرده بهش افتخار کنی نه که صدات کنه جمع کنی 

دیدی تو این اینستایی ها مادره به دخترش میگه ماست بریزه تو کاسه بعد دختره کل ماست رو خالی میکنه که اصلا کاسه پیدا نیست کل اپن پره مادره داره تشویقش میکنه 

نه به این شوری نه اون بی نمکی 

مگه اینجا بودی که میگی معلومه تقصیر از خودته؟ حرف زدن بلد نیستین حرف نزدن که بلدید

چقد جدی،نزنیمون بابا .خوب اطرافم جز بچه های خودم بچه های بقیه رو دیدم ،بعضیاشون بچه شون از اول خیلی مهربون بوده ن بزرگ که شده ن بچه دیگه گوش نمیده چون مادر دعواشون نکرده..ادم راهکار هم میده بهتون بر میخوره ‌.عجب ادم عصبی هستی شما ..منظورم از این که تقصیر خودته این بود حتما خیلی باهاش مهربون رفتار کردی از بچگی..موفق باشی 

اللهم عجل لولیک الفرج

ینی الان بچم بزرگ شده نگاه میکنه تو چشمام میگه این کارو کنم ناراحت میشی ،حالا میدونه ها 

انگار دنبال بازیه ،همبازی میخواد با هم کل‌کل کنیم 

خنده ام میگیره دیگه الان بزرگ شدن 

آره درستهولی بعضی وقتا هم آدم کم میاره

دقیق میدونم چی میگی خسته میشه آدم مگه چقدر توان داری 

الانم درک میکنم عصبی شدی خب 

مثلا من خونه رو مرتب میکنم انگار کار من اشتباه میگن داریم بازی می‌کنیما نظم بازیشون رو بهم زدم 

به نظر من بچه ینی همین ،چالش برات درست کنه 

نمی دونم چند سالشه بچه تون ولی انشاءا... یه چند وقت دیگه بزرگ تر شد ،خودت به این روزا میخندی