2777
2789
عنوان

تابحال شده خونواده ی همسرتون بچه تون رو ازتون جدا کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 66 پست
آره میبینمش،اتیش میگیرم یعنی،اونقدر بامحبته

قلبم به درد اومد💔😔

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خدا حق منو هم از مادرشوهرش میگیره؟؟ هرروز التماس خدا رو میکنم تقاص بدیهایی که در حق منو زندگیم ...

به همین اربعین قسم رفتم ببینم اون دستشو میکشید من می‌کشیدم ،کشید برو تو خونه در رو هم بست بیچاره با  مادرم تو کوچه بودیم کلی نشست گریه کرد،پیر شد سر ظلمی که در حق من کردند

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

به همین اربعین قسم رفتم ببینم اون دستشو میکشید من می‌کشیدم ،کشید برو تو خونه در رو هم بست بیچاره با ...

😔😔😔 خدا از تقصیرشون نگذره 

اینجور که دل مارو خون کردن خون به جیگر بشن 

دلم پره خواهر خیلی پر😔

پسرام دنیام💖

دقیقا منم هروقت یادش میوفتم گریه میکنم

چی شده

الان ۱۸ ساله سکته کرده 

یه طرفش کلا بی حسه

دهنش کج شده

نه میمیره نه مثل ادم زنده مونده

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=391626733]😔😔😔 خدا از تقصیرشون نگذره  اینجور که دل مارو خون کردن خون به جیگر بشن  دلم پره خواهر ...[/QUO ولی کاش هیچوقت دل کسی رو نشکنیم،تاوان داره بخدا ....الان خواهرش هم مشکلات مالی دارن ،هم بچه دار نشدن،برادراش سالم بودند یهو معتاد شدن بقران پاشید زندگیشون ،چند ماه پیش یکی از فامیلاشون پدرم رو دیده بود گفته بود به دخترتون بگو حلالشون کنه 

[QUOTE=391626733]😔😔😔 خدا از تقصیرشون نگذره اینجور که دل مارو خون کردن خون به جیگر بشن دلم پره خ ...

خدارو شکر ک کاراماشو پس دادن همین باعث میشه دلت یکم آروم بگیره 

خدای منم بچه‌های منم از خانواده شوهرم نگذره تو همین دنیا تقاص پس بدن به حق امام حسین

پسرام دنیام💖

داشتم جهیزیه مو جمع میکردم ،خواهرش دستشو گذاشته بود تو کمرش بچه رو سفت چسبونده بود بخودش ،بچه به روی من نگا نمیکرد،نامردا ،چه دلی داشتن،بخدا خودش کتکم میزد ،پرتم میکرد بیرون که،راحت تو خونه بشینه بکشه ،کارای دیگشم که بماند

بعد جدایی فامیلاشون رو که می‌دیدم میگفتم الهی هیچوقت روی بچه نبینن که بچه ی منو ازم جدا کردن،واقعا هم آهم گرف ....همیشه ته دلم حتی تو شادیا انگار یه چیزی رو گم کردم،یه شب پسرم پیام داد چطور دلت اومد منو انداختی زیر دست عمه و زن عمو،تا صبح قسم خوردم بخدا اونا تو رو ازم گرفتن،میگف چه شبا که بدون شام خوابیدم،نمیدونم چش بود خیلی دلش پر بود همش گلایه میکرد ،بمیرم واسه دلش،همیشه چشاش غم داره