یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نقل خسیسی نیست .اکثر اقوام ادمای کم خرجی هستن زن هاشون پرسیدم و اطلاع دارم . مثلا از دختر عموم پرسیدم در ماه چند بار میرید رستوران گفت رد حد یه ساندویچ ماهی یه بار شاغلن و خونه و ماشین اوکیه .
قشنگ یادمه از فامیلای همسرم که با عروسش صمیمی بودم دختر برا خودش هیچی خرج نمیکرد شوهرشم اولا دست به جیب و لول بالا خرج میکرد هی اون میگفت هی این میگفت نمیخواد میخوایم فلان کنیم پول لازمه به حرف منم گوش نمیکرد یادمه سال نو همون سال پسر برا مامانش یه عیدی خوب داد ولی به زنش هیچی نداد اینم ناراحت شده بود اونجا دوباره گفتم خودکرده را تدبیر نیست اینجوری عادتش دادی
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱