2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نامزدم قبلش ده سال با پارتنرم تو رابطه بودم از روز اول برام خرج کرد و هر ماه برام پول زد 

در مقابل رل دوستش همش میگفت چرااا میخرییی برام و فلان ، پسره ازش جدا شد گفت این کم توقعه و با این کارش انگیزه تلاشو ازم گرفته 

دعا کنید برام🩷 

من نامزدم قبلش ده سال با پارتنرم تو رابطه بودم از روز اول برام خرج کرد و هر ماه برام پول زد در مقابل ...

چیکار میکردی از اول که برات خرج کنه؟

من واسه اولین بار میخوام برم تو رابطه نمیدونم باید چیکار کنم؟

چیکار میکردی از اول که برات خرج کنه؟ من واسه اولین بار میخوام برم تو رابطه نمیدونم باید چیکار کنم؟

هیچی اولویتم خودم بودم درسم و باشگام و کارم 

هردوتامون خیلی وضعمون عالیه 

خیلی برای خودم خرج میکنم از کیف و کفش مارک بگیر تا ساعت و... 

این باعث میشه فقط پسری که انقدر اعتماد بنفسش بالاست وقویه بیاد سمتم 

دعا کنید برام🩷 

خسیس

نقل خسیسی نیست .اکثر اقوام ادمای کم خرجی هستن زن هاشون پرسیدم و اطلاع دارم . مثلا از دختر عموم پرسیدم در ماه چند بار میرید رستوران گفت رد حد یه ساندویچ ماهی یه بار شاغلن و خونه و ماشین اوکیه . 

واقعا خرج نداره ولی به شدت ادمای هستن قابل احترام

درخواست دوستی دادم اسکرین بگیر جار بزن .و خودتو نفله کن بعدش

قشنگ یادمه از فامیلای همسرم که با عروسش صمیمی بودم دختر برا خودش هیچی خرج نمیکرد شوهرشم اولا دست به جیب و لول بالا خرج میکرد هی اون میگفت هی این میگفت نمیخواد میخوایم فلان کنیم پول لازمه به حرف منم گوش نمیکرد یادمه سال نو همون سال پسر برا مامانش یه عیدی خوب داد ولی به زنش هیچی نداد اینم ناراحت شده بود اونجا دوباره گفتم خودکرده را تدبیر نیست اینجوری عادتش دادی 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱