2777
2789
عنوان

اولین باره میخام عدس پلو بپزم

155 بازدید | 11 پست

برای ۲ پیمونه برنج یه پیمونه عدس کافیه؟

میشه عدسو بپزم بعد با پیاز تفت بدم وقتی برنج آخر سر دم کشید بریزم روش؟

من زندگیم یه کارناوال از غلطه!

عدس رو که باید بپزی بعد مخلوط کنی کشمش هم بزن اگه دوست داشتی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاز زیاد تف بده ادویه بزن ،دارچین مخصوصا خیلی خوب میشه خوش عطر میشه...عدس جدا آبپز کن لحظه آخر که پلو خواستی بری تو صافی بریز تو قابلمه یه هم بزن ...بعد پیاز و اینارو اضافه کن بهش ..دم کنی‌بزار..البته من گوشت چرخ کرده هم میزنم اینجوری هم عالی میشه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

آبشو نکشی بهتره

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

عدس آب پز کن ، آبشو جدا کن ، موقع آبکش کردن برنج عدس هارو اضافه کن هم بزن و برنج رو آبکش کن ، دم کن ، پیاز خلالی یا نیم خلالی یا نگینی یا حتی رنده کن،  سرخ کن بهش زرد چوبه بزن ، گوشت چرخ کرده گوسفندی ، یا سویا ریز ، یا مرغ آب پز ریش ریش بهش بزن تفت بده ، فلفل سیاه، نمک شکر ، آبلیمو ، پودر دارچین ، زعفران دم کرده ، زرشک ، کشمش اضافه کن درب ظرف را بزار ، زیرشو کم کن به مدت ۱۵ دقیقه با شعله کم ، بعد برنج دم کشید بریز داخل دیس روش از مخلوط گوشتی بریز ، نوش جان 

این رسپی من هست ، خیلی هم خوشمزه😋 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊