2777
2789
عنوان

روتین پوستی و روتین حمام

97 بازدید | 11 پست

سلام خانما

کسی هست که یه روتین مرتب حمام و روتین پوستی داشته باشه؟

نتیجه هم ازش گرفتید؟

اگر محصولی استفاده کردید که راضی بودید لطفا معرفیش کنید بهم

هزینه وسایل مراقبتی پوست و مو واقعا گرونه ، اگر بخری و ببینی که خوب نیست هم که واویلا😂

خود من واسه ضد آفتاب لافارر ، پیکسل و درماتیپیک رو گرفتم و هیچکدوم واسه پوستم خوب نبود 🥲

تو دوتا از تاپیکام معرفی کردم چندتا محصول خواستی ببین

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی قربونت❤️

❤️🫂

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

من شوینده لافارر و ابرسان ژینو بیوتیک راضی بودم و ضد افتاب درماتیپیک

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

بهترین راه برای اینکه پولت هدر نره با محصولاتی ک بهت نمیسازه اینه ک ی دکتر خوب بری برات روتین بنویسه ...

قبلا واسه تیرگی زیر بغل رفتم پیش یه دکتر کلی محصول واسم نوشت که همشون خارجی و گرون بودن تازه گیر هم نمیومد بعد از کلی که تونستم پیداشون کنم و با اون قیمت های نجومی خریدم اثر خاصی هم نداشت😶

واسه همین دیگه تو زمینه های دیگه هم نرفتم

البته شاید اون دکتری که من رفتم خوب نبود

عزیزم شما نوع پوستتون چیه؟

مختلط و چرب

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

قبلا واسه تیرگی زیر بغل رفتم پیش یه دکتر کلی محصول واسم نوشت که همشون خارجی و گرون بودن تازه گیر هم ...

معمولا تیرگی نواحی بدن با کرم اینا جواب نمیده باید دید اگه علتش هورمونی هست دارو درمانی بشه و بعد کرم اینها و کلا لیزر جوابه براش میگن. بگرد ی دکتر بهتر پیدا کن ان شاالله این دفعه خوبه برات.

من از سایت اسکین مگ نقد و بررسی های محصولاتش رو میخونم و و بعد تو دیجی کالا هم نظرات رو درباره ش میخونم بعد محصول رو انتخاب میکنم خخخ اینم روشی هست امتحان کن

معمولا تیرگی نواحی بدن با کرم اینا جواب نمیده باید دید اگه علتش هورمونی هست دارو درمانی بشه و بعد کر ...

مرسی عزیزم

الان رفتم سایت اسکین مگ رو سرچ کردم به نظرم روش خوبیه

یسری محصولات هست که میدونم واقعا خوبه و به پوستم میسازه مثلا یه بار شوینده و مرطوب کننده سراوی گرفتم واقعااااا خوب بود ولی چون قیمتش بالاست ترجیح دادم بگردم یه چیز اقتصادی تر پیدا کنم

مرسی عزیزمالان رفتم سایت اسکین مگ رو سرچ کردم به نظرم روش خوبیهیسری محصولات هست که میدونم واقعا خوبه ...

اره هم جالبه هم خوبه. آره خب اون محصولات معلومه خوبن ولی خب گرونن و نمیشه روتین باشه باید جایگزین پیدا کرد براش . موفق باشی