2777
2789
عنوان

من مامان بدی ام لطفا بیاید

154 بازدید | 10 پست

تقصیر دخترم نیست که مامانش هزار تا کار داره

من باید بهتر باشم

صبح که ۹ بیدار شد من درس داشتم داشتم با لبتاب کار می‌کردم 

بیدار شد بهش تخم مرع درست کردم نخورد لقمه میخواست خورد بعد گقت گشنمه بهش شیر برنج دادم این بین هم جیش و دسشویی و پی پی 

بعد رفته لوازم آرایش های منو مالیده و کلی بعدش بهونه پسرعموش و کرده باهاش دعوا کرده

آوردمش خونه باهاش بازی کردم ی ساعت 

نهار گذاشتم رفتم سرویس اومدم دیدم کل موهاشو ماسک مومو زده خلاصه رفتم حموم اومدیم نهار خورده میگه ام خودم بخورم فقط همه جت ریخته بعدش به زور و گریه خوابوندم 

چون ساعت پنج و نیم باشگاه داره الان نخوابه اون موقع کسله

من اصلا عادت ندارم داد بزنم یا بزنمش فقط خیلی حرصم بده دستمو به نشونه زدن میارم جلو مدل تو دهنی زدن

با این که نزدم تا حالا خیلی از کتک میترسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲ سال و ۷ ماهشه بعد باشگاه میره؟ باید بیشتر حواست باشه تا ساکته بری دنبالش لابد زمان داشته که ماسک م ...

این کارارو وقتی من داشتم ظدف میشستم و یا سرویس بودم انجام داده

جثه ش درشته هوش خوبی ام داره خودش ی جلسه رفت بعدش دیگه دوس داشت ادامه بده 

اون دستت رو محض اعتقادات نیار بالا زین پس، بهش حس امنیت بده، درسته نمیزنی ولی همون حرکت ترس تو وجودش میندازه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

من اصلا بهش تو دهنی نزدم تا حالا چرا انقد میترسه از کتک

معولا این درد کتک نیست که آزار دهنده است بلکه اون خشمی که بهش نشون میدی و اون واکنش عصبانی که داری یراش ترسناکن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم