2777
2789
عنوان

الان درگیر یه کلاه برداری اینترنتی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 29 پست

همین تاپیکو قبل اینکه اینکارو بکنی میومدی میزدی راهنمایی میگرفتی چقدر زود باوری

خیلی راحت اعتماد میکنیا به همه

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین تاپیکو قبل اینکه اینکارو بکنی میومدی میزدی راهنمایی میگرفتی چقدر زود باوریخیلی راحت اعتماد میکن ...

اخه یوهو زنگ زد،گفتم پیام فرستادیم شکا ثبت نکردین،کجا بودین،خارج تهران بودین؟؟؟🤣

حالان نمیدونم بسته رو میاره چیکار کنم؟

چیزی قرار نیست بیاره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
حالا پست اومد چیکار کنم؟بگم نمیخوام کلاه برداریه؟نگه خودت گفتی بیاره

والا نمیدونم فکر نکنم بیارن 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نه میاره که پول رو بگیره،زدم تو گوگل یه سیم کارت یوهیم میدن که فکر نکنم قیمتی داشته باشه

بگو منصرف شدم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
گفتم درب رو باز نکنم ترسیم همایشها رو زنگ بزنن و به اونا بدن و مجبور بشم پول رو بدمگفتم مستقیم بگم ک ...

بگو