2777
2789
عنوان

رابطه ج بعد عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 53 پست

زن بعد عقد حق حبس داره یعنی تا زمانی که تموم مهریشو نگرفته می‌تونه تمکین خاص نکنه و اگر حتی یک بار تمکین کرد باید دیگه بکنه و حق حبسش از بین می‌ره در غیر این صورت میشه ناشزه

خانم وکیل آینده 😍👩🏻‍⚖️🤍🍂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما تصمیمش رو نداشتیم اما خب انجام شد

الانم ۹ سال بعد عروسیمونه

به کسی توصیه نمیکنم خوبه یا بد هر کی یجوره

امامثلا مبگن که اره برای پسر عادی میشی و دیر تر عروسی میگیره و اینا همش حرفه، من بعد عقد داشتم اما قرار بود دوسال نامزد بمونیم شوهرم سر یکسالو دوسه ماه سریع بساط عروسی رو چید عجله داشت بریم خونمون ولی من میگفتم بیشتر عقد بمونیم 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

شرعا و قانونی حلالین به هم و مانعی نیست اما عرف میگه اخرین مرحله باشه برا عروسی چون خیلی دخترا قبل عروسی جدا شدن و آسیبای سنگینی دیدن و تو بگو زودتر عروسی کنیم تا راحت باشیم بنداز گردن خودش

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

حالا چه اصراری به کامل بودنش داره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نهاتو دستش ندهفردا بهت انگ میزنهمراقب باشتو عقد ادمش کنتوروخدا فقط بپا پارانویید نباشهمرد معتاد باشه ...

پارانویید چیه

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   

نگاه اگه واقعا دوستت داشته باشه و ازش مطمعن باشی عیبی نداره و بستگی به مزاج طرف داره

ولی خب باید از احساس خودتم مطمعن باشی بعد پشیمون نشی 

یکی از دوستام میگفت من فقط بخاطر اینکه رابطه داشتم عروسی کردم و اینا پشیمون شده بود ولی چاره ای نداشت

و اینکه شوهرشم دوستش داره و بهش اهمیت میده الان ولی خیلی داغونه از لحاظ روحی

حواست به قهوه ات نباشه سرد میشه): چه برسه به اونی که دوستش داری

پارانویید چیه

یعنی بدبین و بدگمان بودن به همه چی

یعنی متوهم

بهت بگه پشه نر از پشت شیشه داشت زاغتو‌میزد و الا ماشالله اوووف

من پوسیدم

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

این که میگن بعد عروسی چون ممکنه به مشکل بخورین چیز بی اساسی هست

چون اگه خدا نکرده به جدایی هم برسه چه باکره چه غیر مطلقه میشه آدم

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

عقد برای شناخت نیست

نامزدی برای شناخته

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

زن بعد عقد حق حبس داره یعنی تا زمانی که تموم مهریشو نگرفته می‌تونه تمکین خاص نکنه و اگر حتی یک بار ت ...

این درست ترین جوابه امیدوارم استارتر توجه کنه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یعنی بدبین و بدگمان بودن به همه چییعنی متوهمبهت بگه پشه نر از پشت شیشه داشت زاغتو‌میزد و الا ماشالله ...

الهی بگردم چ بد

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره