2777
2789
عنوان

از مامانم پول بخوام ایا

110 بازدید | 18 پست

پول نمیگیرم ازشون صفر خرجی هرچند قبل هم خرجی انچنانی نداشتم فوقش 300 یا 400 تومن برای ماهم وضع مالیمون خوبه ها ولی برای خودشون و برادرم دارن به من برسه نه

بخاطر اینکه گفتم کنکور پزشکی ( تنها رشته مورد قبول مامانم) قبول نمیشم مامانم چند تا خرجی که داشتم و نداشتم رو کوبید سرم اونم برای بار دوم 

بابام هم هر روز تکرار میکنه گوه خوردیم خواستیم بچه دار بشیم

😔دلم کیک خیس میخواد خودم یکم پول دارم از عیدی هام ولی کارتم هم دست خودم نیست چون اون موقع زیر 18 سال بودم کارتم رو هم قطع کردن و فقط اینترنتی کار میکنه 

چیکار کنم به نظرتون؟

نه نخواه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه عیب میکنی پول بگیر اشکال نداره

نمیدونم انگار دیگه والدینم نیستن😔نه اونا میدن نه من میخوام 

اهمیتی ندارم فقط همین که صبح تا شب تو اتاقم زندانی ام و نفس میکشم😔

اگ بگی نمیگیرینب داداشت بگو یا زنگ بزن بابات بگیره

داداشم کوچیکتره ازم و باید هزار بار ازش بخوام تا بره بخره 

بابام هم باهاش حرف نمیزنم از بعد دیروز کلا حذفش کردم😔جلو مادربزرگم اینا هم گفت که من و نمیخواد(گوه خوردیم خواستیم بچه دار بشیم) 

فکر کنم راهی نداره باید بیخیالش بشم و برم گریه کنم خالی شم از بی توجهی ها😔

یکم باهاشون صمیمی شو

خیلی خواستم ولی اونا نخواستن 

حتی یه دوره همش خودم رو سرزنش میکردم که دختر خوبی نیستم و همش سعی میکنم بهتر از 100 درصد هم باشم و یهو دیدم دارم نابود میشم به جای اینکه اونا هم باهام بهتر بشن بدتر میشن 

هعیی نمیدونم هرچی که بود الان اینجام با این وضعیت