2777
2789
عنوان

بنظرتون باید ناهار میپختم یا نه

323 بازدید | 21 پست

من و همسرم عقدیم ولی خب اینجا اینطوریه شبیه زن و شوهرا زندگی میکنیم تا جهاز و خرید خونمون اوکی بشه و من چون جای دیگه خوابم نمیبره همیشه موقع شام میاد خونمون و خوابیدن پیش همیم و صبح می‌ره خونشون(لطفاً در این باره نظری ندید)

خلاصه خانوادم رفتن تفریح دو روزه ، ما صبح بیدار شدیم نامزدم گفت ناهار بیا خونه ما گفتم که نه خوابم میاد اگه بیدار بودم میام و اون رفت خونشون چون کار داشت 

من خیلی خوابم میومد دوباره خوابیدم که ساعت دو و نیم اومد و مسخره بازی کرد و بیدار شدم که گفت ناهار نپختی گفتم که نه من نودل میخورم که یکم استراحت کرد منم گفتم ناهار بپزم گفت چی بپزی الان که دیره گفتم سریع ماکارونی چیزی درست میکنم گفت نه نمی‌خواد بشین منم گوشت اینا بیرون گذاشتم که دوباره بهش گفتم گفت نمی‌خواد من اومدم بهت سر بزنم وگرنه مامانم ناهار پخت اونجا میخورم که من پیشش دراز کشیدم ده دقیقه استراحت کرد رفت 

حس میکنم برای ناهار اومده بود ولی چون از صبح گفت ناهار میای خونمون گفتم حتما مامانش میپزه که من خوابیدم وگرنه میپختم بخدا 

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

باید مامانش برای تو هم میورد

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فقط تعجب کردم ک چطور اینهمه خوابیدی

ینی از شب ک خوابیدی تا فرداش ۲ونیم ک اومده خواب بودی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

تا 3 میخوابین 

خودتون که ناهار میخورین 

حالا که نذاشتی دیگه 

قرارم نبوده بیان 

ولی سبک زندگی جالبی دارین در کل

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

فدای سرت ....عادت میکنی ....

اگه زرنگ بودی میگفتی بشین عشقم ناهار سفارش بدم هزینش هم با خودت ....نوش جونمون .....

ولی خدایی اگه دلسوز بود میرفت از بیرون غذا میگرفت و میومد پیشت باهم میخوردید

ینی تو موضوعی ک هیچ ربطی به مادرشوهر نداره باید ی جنگی علیه اون پیدا بشه

شما دخالت نکن

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰