2777
2789
عنوان

کیا ماشین ندارن

184 بازدید | 30 پست

ما هم نداریم بشدت دارم اذیت میشم دیگه..ادم نه یه مسافرت درست حسابی با خونوادش میتونه تجربه کنه نه اگه دلش گرفت میتونه یه دوری بزنه..همیشه مامانم کلی خرید میکنه پیاده اذیت میشه ناراحت میشم همیشه هم هر جا رفتیم انقد تعارف میکنن ک بیاین برسونیمتون من خیلی خجالت میکشم و اذیت میشم..💔هر چقدم فکر میکنم حقوقم در حدی نیست که وام بگیرم و پس بدم..پدرم هم اصلا مسئولیت پذیر نیست که خرجمو بده تا بتونم یه وام بگیرم پس بدم..بچه ها این تاپیک فقط واسه درد و دله و اینکه حرفای هم درد خودمم بشنوم ل‌طفا با نظرای بیخود همدیگه رو ناراحت نکنیم♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله بخری عزیز دلم 

بهترینش رو 

امیدوارم منم بتونم بخرم

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

میفهمم چی میگی ولی اگه تو شهری هستی که همه جاش با مترو اتوبوس بهم وصل شده خداروشکر کن

یه سر برو شمال ببین همش جاده‌ست یدونه ایستگاه اتوبوس هم نیست واقعا اگه ماشین نباشه ادم تفاوتی با کسی پاهاشو از دست داده نداره

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

اره واقعا سخته مخصوصا اونجایی که مهمون میری همه سوار ماشیناشون میشن و تعارف میزنن ولی تو میگی نه مزاحم نمیشیم زنگ زدیم اسنپ.حس بدیه.

ما هم این دوران رو گذروندیم.انشالله به زودی شما هم صاحب به ماشبن خوب میشین

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

میفهمم چی میگی ولی اگه تو شهری هستی که همه جاش با مترو اتوبوس بهم وصل شده خداروشکر کنیه سر برو شمال ...

نه شهرستانیم مترو و اینا نداره..همش باید اسنپ گرفت واقعا هزینش هم زیاده هم خسته کنندست

ماهم ماشین نداریم ولی مشکل پولش نیست . کسی تو خونه اهل رانندگی نیست 

من خودم سالی چندبار سفر میرم با دوستام میرم هواپیما و قطار یا ماشین و راننده میگیریم یا اتوبوس اینا 

بابام ایناهم ماشین اجاره میکنن نهایت بخوان جایی برن 😄

توم سختش نکن اگه سنت بالای ۲۰ کم کم با تور گردشگری برو سفر و...

ما چن ساله ازدواج کردیم هنوزم نداریم فقط یک موتور هندا داریم با همون فقط برای خرید میریم 

آره به دلم مونده برم مسافرت با ماشین خودم 

بیا برا همدیگه دعا کنیم خدا بهمون ماشین بده 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد