2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتار مادرشوهر با شما و جاریتون چطوره؟یعنی کدومو بیشتر دوست داره؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
خب وظیفش نیست . میتونه لطف کنه کمک کنه . که نمیخواد بنا به هر دلیلی .

خب وظیفه منم نیست 

میاد پیام میده که خدا به دادت برسه 

حالا که مادرشوهر مریضه یک سر و یک جا میاد خونه شما 

گفتم چرا خونه ما؟

رفتار مادرشوهر با شما و جاریتون چطوره؟یعنی کدومو بیشتر دوست داره؟

والا اینقدر بهش احترام گذاشتم شده وظیفه ام 

ولی دیگه خیلی وقته خسته شدم و بارها هم بهش گفتم 

انگار مادر شوهرم هنوز توقع داره من اون آدم سابق باشم 

خب وظیفه منم نیست میاد پیام میده که خدا به دادت برسه حالا که مادرشوهر مریضه یک سر و یک جا میاد خونه ...

درسته وظیفه شما هم نیست . یا خودت دوس داری این لطف انجام میدی یا انجام نمیدی

بچهاش باید باهم صحبت کنن پول بزارن پرستار بگیرن کسی هم ک پول پرستار نداره همون اندازه مراقبت کنه

چون واسه مادرشوهر هر کاری بکنی بازم دختر مردمی اکثرا لیاقت ندارن من موندم ۵۰ روز پیشش دستشویی هم میب ...

خب همین دیگه وظیفه من نیست 

منم تمایلی ندارم ولی جاریم میگه ها من که خونه مادرمم پس میاد خونه شما 

درسته وظیفه شما هم نیست . یا خودت دوس داری این لطف انجام میدی یا انجام نمیدیبچهاش باید باهم صحبت کنن ...

آخه خونه دخترشه بهترین دکترها می‌تونه بره 

دخترش میخواد بفرستش بیا شهرستان اینجا بره دکتر

دختر نداره مادرشوهرت مریضیش چیه خب

دختر داره .تازه دخترش شهر بزرگ هست که بهترین دکترها هستن الآنم خونه دخترشه 

دخترش پیام داده ک  دکتر قلب خوب پیدا کن گفتم اینجا دکتر خوب کسی نیست مردم پا میشن میرن تهران شیراز مشهد اصفهان