2777
2789

سلام من دخترم ۱۸ سالمه 

من یه سال پیش تو مجازی از قضا همشهری مونم بود آشنا شدم و ایشون ادعا داشتن که دوستم دارن بهم توجه میکردن وقت شونو برام میزاشتن بعدش من احساس آنچنانی بهشون نداشتم در واقع بعد چند ماه  موقع جنگ ایشون دوباره بهم پیام دادن گفتن نگرانم هستن و من بازم با ایشون گرم نکردم حرف زدیم و اینا  کلا بی محلی میکردم 

بعدش که چند روز و اینا ما باهم در ارتباط بودیم که من حس کردم بهشون احساس پیدا کردم و بهشون علاقمند شدم و رابطه ما ادامه دار شد من یه جوری به این آقا وابسته شدم یعنی مثل قبل نیستم ن اینکه آویزون باشم ن اینطوری نیست یعنی واقعا دوسش دارم ایشون هم بهم توجه محبت نشون میدن ولی گاهی اوقات یه کارای میکنن من سردرگم میشم مثلا صبح من به ایشون پیام دادم و تو اینستا آن شدم دیدم بهم پیام دادن  گفتم چرا جواب ندادی گفت اره اینستا کار داشتم بعدش ایشون درباره آینده و اینا صحبت می‌کنن و بحث خواستگاری هم پیش کشیدن شماره پدرم هم دارن  ما تو این مدت بحث و آشتی داشتیم و ایشون  اخلاق خوبی دارن  

گاهی اوقات سرد بر خورد میکنن یا بی محلی که حس میکنم مهم نیستم  و گاهی اوقات هم خیلی توجه میکنن و خودشون میگن که دوسم دارن  

گاهی وقتا ادم حوصله خودش نداره و این طبیعیه

میدونم  حس میکنم حساس شدم یا چی الانم که داشتیم حرف میزدیم من زیاد محل ندادم ناراحت شد رفت سرکار بود منم پیام دادم جواب نداد  ولی واقعا رفتار های گاهی اوقات داره که سر در گم میشم نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید چون علاقتون بیشتر شده اینطور شدید

اره من دقیقا حسم بیشتر شده و خب حساسیت هم بیشتر شده زود رنج شدم و خودم خیلی ناراحتم 

نمیدونم باید چیکار کنم یا چه حرفی بزنم که دلخوری شو بشوره ببره 

الان ک من پیام  دادم ج نداد بنظر پیام یا زنگش بزنم؟

نه سعی کن خودتو از الان زیر دستوپاش نندازی

یعنی بهش پیام ندم یا زنگ نزنم؟ 

من قبلا خیلی غرور داشتم ولی الان وقتی با اینم اصلا تحمل بد رفتاری یا ناراحتی شو ندارم  چیکار کنم که رابطمون حفظ بشه؟

از بس همش دنبالت بوده و محبت فراوان کرده عادت کردی و الان که احساس پیدا کردی کمی که رابطه حالت عادی به خودش بگیره احساس خطر میکنی و کاملا طبیعیه

و اینم درک کن این اقا هم انسانن و ممکنه احساسات و شرایطتای مختلفی داشته باشن و با توجه به شرایط ممکنه یوقتا بی حوصله کم طاقت یا بی حواس باشه 

و اینکه به اصطلاح دوره ی مخ زنی بکم همه چی با اب و تاب بیشتریخ تا موقعی که میبینه بیشتر حرف میرنی یا داری توجه مبکنی الان به حد معمول و نرمال رسیده رابطه و رفتارتون 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

آشنایی حضوری هم نمیشه اونقدرا اعتماد کرد رو جدی شدنش حساب کرد چه برسه مجازی

اینا رو میگم که مراقب خودت باشی آسیب نبینی زود اعتماد نکن مخصوصا که سنت کمه و احتمالا تجربه‌ای هم در این راستا نداشتی زود باور میکنی وابسته میشی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بنظرم تو مجازی هیچ کاری نکن چون واقعا به ضرر ادمه

دقیقا من به ایشون هم گفتم من میرم تو رابطه ای که هدف دار باشه بعدش خط قرمز هامو هم مشخص کردم و ایشون اولین رلم هستن