پشمائیل_پشم_پیل_زاده مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2062 عنوان عمل تیپ پلاستی کسی انجام داده 120 بازدید | 18 پست ممنون میشم تجربتونو به اشتراک بزارید یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹 1404/05/22 | 14:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسرپاستا عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 610 اره انجام دادم عملش دقیقا مثل رینو پلاستی بود منتها بدون بیهوشیکبودی، ورم، درد همشو داره
نقش_اول_داستان عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 1818 اره انجام دادم عملش دقیقا مثل رینو پلاستی بود منتها بدون بیهوشیکبودی، ورم، درد همشو داره عزیزم کجا وپیش کی عمل کردین ؟ https://boorsieh.kanoon.ir/1405/Public/NewStudent
پشمائیل_پشم_پیل_زاده مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2062 دیگه جراحی بینی بستگی به مهارت پزشک. و نوع بافت پوست داره شما انجام دادید؟ یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
نقش_اول_داستان عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 1818 اره انجام دادم عملش دقیقا مثل رینو پلاستی بود منتها بدون بیهوشیکبودی، ورم، درد همشو داره نتیجش رضایت بخش بود ؟ https://boorsieh.kanoon.ir/1405/Public/NewStudent
همسرپاستا عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 610 عزیزم کجا وپیش کی عمل کردین ؟ من کامرانیه عمل کردم دکترم مهاجرت کرده عزیزم
پشمائیل_پشم_پیل_زاده مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2062 اره انجام دادم عملش دقیقا مثل رینو پلاستی بود منتها بدون بیهوشیکبودی، ورم، درد همشو داره خوب در اومده بینیتون؟عکس قبل و بعد دارید؟من نمیخوام دست بزنه به پره و استخون فقط نوک بینی رو برام اصلاح کنه یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
همسرپاستا عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 610 نتیجش رضایت بخش بود ؟ اره عالیه و خیلیطبیعی دراومده هنه فکر میکنن دماغ خودم خوش فرمه
همسرپاستا عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 610 خوب در اومده بینیتون؟عکس قبل و بعد دارید؟من نمیخوام دست بزنه به پره و استخون فقط نوک بینی رو برام اص ... عشقم عکس ندارم تو این گوشیم اره عالی دراومده
نقش_اول_داستان عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 1818 عشقم عکس ندارم تو این گوشیم اره عالی دراومده خب رفتی دکتر گفتی میخوای چیکار کنی ؟ تیپ پلاستی ؟ چجوری قبول کرد بدون بیهوشی عملت کنه ، و اینکه کدوم شهری و هزینت چقدر شد https://boorsieh.kanoon.ir/1405/Public/NewStudent
همسرپاستا عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 610 خوب در اومده بینیتون؟عکس قبل و بعد دارید؟من نمیخوام دست بزنه به پره و استخون فقط نوک بینی رو برام اص ... بینیت استخونیه یا گوشتی؟ ببین مثلا من رفتم من پولیپ هم داشتم گویا اونو برام اصلاح کردنوک بینیم غضروف گذاشت تا فرم بگیره چون افااده بود نوکشب پره هام دست نزد فقط از وسط باز کرد چون بیس بینی قبلیم کوچیک و خوب بود نوکش افتاده بود فقط
همسرپاستا عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 610 خب رفتی دکتر گفتی میخوای چیکار کنی ؟ تیپ پلاستی ؟ چجوری قبول کرد بدون بیهوشی عملت کنه ، و اینکه کدوم ... ببین من ادم خیلی حساسی ام ولی برای بینیم تو کارش دخالت نکرد فقط گفتم میخوام اغتادگی نوک بینیم برطزف شه و قوس بده یذره طبیعیسپردم به خودشدر اخر هم نشون داد دماغمو لهش گفتم سوراخای بینیمو کمی جمع تر کن اونم کردخودش کلا فرم داد
همسرپاستا عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 610 خب رفتی دکتر گفتی میخوای چیکار کنی ؟ تیپ پلاستی ؟ چجوری قبول کرد بدون بیهوشی عملت کنه ، و اینکه کدوم ... تیپ پلاستی کلا بدون بیهوشیهرینو پلاستی با ببهوشیهتهران 50 میلیون
پشمائیل_پشم_پیل_زاده مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2062 بینیت استخونیه یا گوشتی؟ ببین مثلا من رفتم من پولیپ هم داشتم گویا اونو برام اصلاح کردنوک بینیم غضروف ... برای من نوکش افتادست فقط میخوام نوکش رو برام اصلاح کنهنه استخون نه پره نه مدل خاصی فقط همین یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹