2777
2789
عنوان

عمل تیپ پلاستی کسی انجام داده

117 بازدید | 18 پست

ممنون میشم تجربتونو به اشتراک بزارید

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه جراحی بینی بستگی به مهارت پزشک. و نوع بافت پوست داره

شما انجام دادید؟

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

اره انجام دادم عملش دقیقا مثل رینو پلاستی بود منتها بدون بیهوشیکبودی، ورم، درد همشو داره

خوب در اومده بینیتون؟

عکس قبل و بعد دارید؟

من نمیخوام دست بزنه به پره و استخون فقط نوک بینی رو برام اصلاح کنه

عشقم عکس ندارم تو این گوشیم اره عالی دراومده

خب رفتی دکتر گفتی میخوای چیکار کنی ؟ تیپ پلاستی ؟ چجوری قبول کرد بدون بیهوشی عملت کنه ، و اینکه کدوم شهری و هزینت چقدر شد 

https://boorsieh.kanoon.ir/1405/Public/NewStudent

خوب در اومده بینیتون؟عکس قبل و بعد دارید؟من نمیخوام دست بزنه به پره و استخون فقط نوک بینی رو برام اص ...

بینیت استخونیه یا گوشتی؟ 

ببین مثلا من رفتم من پولیپ هم داشتم گویا اونو برام اصلاح کرد

نوک بینیم غضروف گذاشت تا فرم بگیره چون افااده بود نوکش

ب پره هام دست نزد فقط از وسط باز کرد چون بیس بینی قبلیم کوچیک و خوب بود نوکش افتاده بود فقط

خب رفتی دکتر گفتی میخوای چیکار کنی ؟ تیپ پلاستی ؟ چجوری قبول کرد بدون بیهوشی عملت کنه ، و اینکه کدوم ...

ببین من ادم خیلی حساسی ام ولی برای بینیم تو کارش دخالت نکرد فقط گفتم میخوام اغتادگی نوک بینیم برطزف شه و قوس بده یذره طبیعی

سپردم به خودش

در اخر هم نشون داد دماغمو لهش گفتم سوراخای بینیمو کمی جمع تر کن اونم کرد

خودش کلا فرم داد

بینیت استخونیه یا گوشتی؟ ببین مثلا من رفتم من پولیپ هم داشتم گویا اونو برام اصلاح کردنوک بینیم غضروف ...

برای من نوکش افتادست 

فقط میخوام نوکش رو برام اصلاح کنهنه استخون نه پره نه مدل خاصی 

فقط همین