2777
2789

من مهریم 14 سکه و 3 دنگ خونس

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😑۱۵ حامله میشنننن

خب اونا هم چندان درست نیست که الگو قرار داده بشن

۱۵ ساله خودش بچه‌اس وقت بچه‌داری کردن نیست

برای خودشون زوده تو زندگی شخصی من که تاثیر نداره واسه خودشون میگم 

البته که شرایط محیطی متاسفانه تاثیرگذاره 

ولی درکل وقت میشه تو سن مناسبش ازدواج کرد چرا اینقدر زود

یه نوجوون مگه هنوز چقدر تو جامعه بوده چقدر آگاهه چقدر تجربه داره چقدر از خودش و زندگی شخصیش شناخت پیدا کرده که چه برسه به زندگی مشترک 

تو این سن‌ها بودیم وقتی تو این سن هستی فکر میکنی آگاه و بالغی چندسال که میگذره متوجه میشی چقدر بچه بودی چقدر تفکراتت بچگونه بوده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
سن مناسبیه واسه ازدواج بعضیا که مخالفن میخوان تا ۲۵ سالگی تجربه‌های مختلف کنن😏

چه توجیه غیرمنطقی‌ای برای کودک همسری!

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چه توجیه غیرمنطقی‌ای برای کودک همسری!

کودک نیست هروقت حس نیاز کرد یعنی زمانه ازدواجشه بعضیا مخالفن چون میخوان تجربه کنن که همین باعث میشه هیچوقت یه نفر واسشون کافی نباشه

یکی بهتر از من #پیدا کرد در حالی ک ب صد تا بهتر از اون گفتم#یکی دارم.!‌‌🖤💔

کودک نیست هروقت حس نیاز کرد یعنی زمانه ازدواجشه بعضیا مخالفن چون میخوان تجربه کنن که همین باعث میشه ...

۱۷ ساله نوجوونه

قانونا هم به رسمیت شناخته نمیشه چرا؟ چون سنش کمه برای آگاه و بالغ بودن

آدم تو شروع بلوغ تو سن کمتر هم ممکنه احساس نیاز کنه به این معنا نیست که باید حتما تو همون سن ازدواج کنه 

ازدواج که فقط به حس نیاز نیست ابعاد گسترده‌تری داره 

مخالفم دلایلمم بالاتر گفتم

اتفاقا تجربه کردن هم بد نیست آدما میتونن طبق چهارچوب‌های خودشون آشنا بشن تا ببینن مناسب هم هستن یا نه مجبور نیستن حتما ندیده و نشناخته یا با کسی که مناسبشون نیست ازدواج کنن بحث یه عمر زندگیه بحث تاثیرات زیاده هن از لحاظ شخصی هم اجتماعی و...

تصمیمی نیست که تو نوجوونی وقتی هر لحظه سر ساده‌ترین چیزها نظرت و طرز فکرت عوض میشه وقتی هنوز اونقدرا  آگاه و بالغی نیستی بگیریش

طبق حرف خودت پس خودت هم اگه تو اون سن ازدواج نکردی به گفته خودت دنبال تجربه کردن بودی