2777
2789
عنوان

دارامدتون چقدره

133 بازدید | 13 پست

درآمد و مخارجم اصلا به هم نمیخوره 

شما چقدر دآمد دارید پولتون به تفریح میرسه؟؟ در ماه چقدر خرجتون میشه ؟ 

من  توی مخارجم موندم نه پولو به پس انداز میرسه نه به ۵ماه نه به تفریح  یعنی الان پول تاکسی هم ندارم 😵‍💫 

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه  اصلا به  سفر نمیرسه   . فقط لباس و چرت و پرتا ..

اخه اونا  شوهرشون پول میده  به همه چی میرسن طلا  لوازم  سفر ماشین شاسی  بعد میگن پول خودمونه 🤣

بالاتر از سیاهی رنگی نیست🖤🐖🐷🐽

درآمد ماهانه چقدر دارید؟ الان زیر ۳۰ الی ۴۰ تومن فکر کنم درآمد خاصی حساب نمیشه همون خورد و خوراک رو ...

۱۵ اما واقعا به هیچی نمی‌رسه 🥴

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
نه اصلا به سفر نمیرسه . فقط لباس و چرت و پرتا ..اخه اونا شوهرشون پول میده به همه چی میرسن طلا ...

من شوهرم ازم پول میگیره 🤦🤦🤦🤦🤦

۱۵ اما واقعا به هیچی نمی‌رسه 🥴

پونزده واقعا کمه

شما میوه بخری در ماه این پول تمام میشه 

گوشت بخای بخری

یه لباس بخای بخری

اجاره خونه داشته باشی

بخای پس انداز بکنی و ...

باید بالای ۳۰ باشه 

من درآمدم ۷۰ هست بازم نمیرسم و مجردم

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

پونزده واقعا کمهشما میوه بخری در ماه این پول تمام میشه گوشت بخای بخرییه لباس بخای بخریاجاره خونه داش ...

شغلت چیه؟