2777
2789
عنوان

خواستگارم میگه پول بده خونه بگیرم به نظرتون جواب منفی بدم یا مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اینطوری باید در خونه واسه همیشه بسته بمونه

من اگه بفهمم پسری تلاشگره عرضه داره جنم داره ولی هیچی نداره حتما جواب مثبت میدم و رو چشام میزارمش اما این خواستگار احساس میکنم بی مسئولیت و بیخیال و تنبله من همیشه میگم من خودم هیچی اون بچه ای که بدنیا میاد چه گناهی کرده اون بعدا نمیگه چرا با همچین ادمی ازدواج کردی؟ 

چرا خواستگار باید از پس انداز شما خبر داشته باشه؟ اگرم تصمیم گرفتی باهاش ازدواج کنی،خونه ،زمین. ماشی ...

ببخشید یه جورایی باغه اما چون چیزی زیادی نداره فعلا میگیم زمین هر ازگاهی میریم اونجا اینو نمیشه از داماد قایم کرد که!متاسفانه دامادم نخود دهنش خیس نمیخوره والا من خودم نمیگم

من اگه بفهمم پسری تلاشگره عرضه داره جنم داره ولی هیچی نداره حتما جواب مثبت میدم و رو چشام میزارمش ام ...

بهتریک کسی که می تونه کمک کن اگه همکار داره همکارش

اگه همسایه مغازه داره یا شاگرد داره اون هست خودتم بری بدون اینکه کسی،بفهمه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من اگه بفهمم پسری تلاشگره عرضه داره جنم داره ولی هیچی نداره حتما جواب مثبت میدم و رو چشام میزارمش ام ...

دمت گرم خیلی دختر عاقلی هستی🥰👌

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

تازه لیسانس گرفتم امسال یا سال بعد ازمون اموزگاری میدم

من بودم قبول نمیکردم سنی نداره آزمون بده برو شغل دولتی خیلییی تاثیر داره

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋