2777
2789
عنوان

شهرمون عجیب شده

231 بازدید | 21 پست

تازگی ها انگار شهر ماهم داره میره سمت نوگرایی

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

با ذکر مثال توضیح دهید که چرا و چگونه ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوگرایی چیه

مدرنیته

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

با ذکر مثال توضیح دهید که چرا و چگونه ؟

مثلا تازگی ها کسی شال نمیدازه مردم با شلوارک و نیم تنه میان بیرون

کدوم شهر یکبار عکستون رو توی تاپیکتون گذاشتین.اون موقع نشد نظر بدمخیلی قشنگ بودی و چهرتون خاص بود🤍ق ...

جدی ولی خودم همچین چیزی حس نمیکنم نمیشه بگم کدوم شهر که دیگه شهرستانه

نوگرایی همون پیشرفت خودمونه؟🤔

نوگرایی بیشتر الگو گیری از کشور های غربی هس همیشه مصادف با پیشرفت نیس

کدوم شهری

شهرستان

مثلا تازگی ها کسی شال نمیدازه مردم با شلوارک و نیم تنه میان بیرون

ما در استان فارس یک شهر داریم که تا چند سال گذشته اصلا شما خانم بی چادر نمیدیدی توی خیابون 

ولی الان میری انگار وارد یک کشور خارجی شدی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ما در استان فارس یک شهر داریم که تا چند سال گذشته اصلا شما خانم بی چادر نمیدیدی توی خیابون ولی الان ...

منم همچین حسی دارم راستش خوشم نمیاد حس غریبی میکنم

نوگرایی بیشتر الگو گیری از کشور های غربی هس همیشه مصادف با پیشرفت نیس

بحث  ب الگو گرایی نیست ...همه ادمها ذاتن دنبال ازادی و رفاه بیشترن ....اینکه حالا قبل تر از ما کشورهای غربی ب اون درجه ازادی رسیدن دلیل بر الگو گرفتن نیست ....