2777
2789
عنوان

آبدارچی شرکتمون🫥

877 بازدید | 45 پست

میوه میاره هرروز

برای همه قاچ میکنه همه میوه هارو قشنگ میچینه 

واسه منم همونجور میاورد هرروز

من خیلی بهش احترام‌میزارم 

هی تشکر میکنم و فلان میگم شخصیتش خرد نشه یه وقت

هردفعه چایی میخوام صداش نمیکنم بیاره،  خودم میرم آشپزخونه میریزم 

یا مشکلی پیش میاد صداش نمیکنم بیاد تمیز کنه

همکارام همش بهش دستور میدن 

من دلم نمیاد...

اما دو روزه میوه های منو درسته میاره میزاره جلوم

واسه بقیه همکارامو خرد شده میاره براشون

منم اینجوری میخوام کم کم میوه بخورم حین کارام، هی دستام کثیف میشه و صفحه کلید کامپیوتر کثیف و کلا داستان میشه...

خلاصه بهش گفتم امکانش باشه میوه هامو از فردا خردش کن بیار ، اینجوری دستام کثیف میشه اذییت میشم کارام میمونه

دستت درد نکنه و فلان....

خانم بغض کرده با حرص میگه چششششم!!!

حالا جالبه هرروزم باماشینم میرسونمش سرراهه خونش

نباید میگفتم؟

لطف بیش از حد تبدیل به وظیفه میشه

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

بعضی‌ها این مدلی اند هر چقدر بهشون محبت کنی فک میکنن ضعف داری 

خوبی که از حد بگذرد نادان گمان بد کند

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

خدا خیرت بده بهش احترام میزاری.

همسرمنم توی ی شرکت بزرگ  آبدارچی . منم باردارم یکی از  همکاراش نمیدونم چ فکری کرده لباسای کهنه آبگوشتی و لکه های غذا و ویتامین و اینا روش بود داده ب شوهرم ببر میپوشونی ب بچت هروقت دنیا اومد من که بعم برخورد 

نه کار بدی نکردی 

ولی محبت به اندازه بکن 

وقتی طرف یه وظیفه ای داره دلسوزی نکن براش 

ظلم نکن ولی دلسوزی الکی هم نکن 

حد نگه دار

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ایشون وظیفش نیست براشماوهمکارمیوه قاچ کنه بیاره  اگرمیاره لطفه شماهم وظیفتنون نیست ایشون برسونید 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖