2777
2789

٢ تومن 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون قبلا بهاون هدیه داده ؟  چند داده؟ یه مقدار بذار رو همون بهش بده 

اگه هم نه بستگی به خانوادت داره 

یکی الان بیاد بگه پونصد هزار تومن بذار 

یکی ممکنه بهت بگه دو میلیون بذار 

بستگی به خودتو جیبت داره 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

پول نده به جاش یه چیزی واسش بخر ساعتی ادکلنی چی میدونم ایرپایدی

300 تومن پول بدم خوبه؟

ببین عزیزم  برادر نامزدم نیست بردار دوست پسرمه برامم سوغاتی آورده از طرفی دوست پسرم فبلت به خواهرم هدیه چندتا داده یود

300 تومن پول بدم خوبه؟ببین عزیزم برادر نامزدم نیست بردار دوست پسرمه برامم سوغاتی آورده از طرفی دوست ...

لازم نیس شما به ایشون پول بدی واقعا زشته بنظر من این کار عوضش در مناسبت های بعدی شما جبران کن 

300 تومن پول بدم خوبه؟ببین عزیزم برادر نامزدم نیست بردار دوست پسرمه برامم سوغاتی آورده از طرفی دوست ...

اره خوبه همون ۳۰۰تومن یا هم براش گل بگیر این عالی میشه چون پسرعمم از کربلا اومده بود اکثرا براش گل میاوردن

لازم نیس شما به ایشون پول بدی واقعا زشته بنظر من این کار عوضش در مناسبت های بعدی شما جبران کن

عزیزم من اصلا هر مناسبتی بوده کادو ندادم بهش حتی تولد واسه همین میگم اگه سیصد بدم خوبه یا نه