2777
2789

درد شدید داشتم بستریم کردن گفتن عفونت تو خونه

تجربه دارین درد فیبروم تو بار داری خوب میشه یا تا اخر هست 

دکتر میگ شاید مجبور ب جراحی بشی قبل زایمان

کسی اینجوری بوده 

دیگ نمیتونم بیمارستانو تحمل کنم😭

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور بودم دردش نفس گیره اما بستری نشدم یادم نیست هفته چهدم بودم اما یه مدت گذشت تموم شد تا اخر نیست دکترم گفت فیبروم در بارداری یه مقدار با جنین رشد میکنه و درد برای همینه

منم همینطور بودم دردش نفس گیره اما بستری نشدم یادم نیست هفته چهدم بودم اما یه مدت گذشت تموم شد تا اخ ...

درد اینجوره ک دلام صاف وای نمیستم از درد شمام اینجور بود تو یه نقطه اس فیبرومه میاد زیر دست

اگه تشخیص دادن به جراحی نظرم اینه با دکتر دیگه مشورت کن 

تو بارداری سومم قند بالا بود زیاد نبود البته دکترم به بستری و انسولین نظرش بود اما رفت دکتر دیگه گفت فقط چند هفته اخر رو رژیم غذایی رو رعایت کن و کلا دکترم عوض شد

اگه تشخیص دادن به جراحی نظرم اینه با دکتر دیگه مشورت کن تو بارداری سومم قند بالا بود زیاد نبود البته ...

تهرلنم دکتر سراغ ندارم میشناسین شما

دقیقا همینطور بود بعضی اوقات نفس کم میاوردم

یعنی خوب میشه پس من ترسیدم اینجام سوراخ سوراخ و کبودم کردن ترخیص نمیکنن

تحمل کن معمولا بعد بارداری از شر اون فیبرومام خلاص میشی و کوچک میشن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
تحمل کن معمولا بعد بارداری از شر اون فیبرومام خلاص میشی و کوچک میشن

عفونی شده نهایت با زایمان در میاد الان فقط میخوام ترخیص شم ک نمیزلرن