2777
2789
عنوان

این محصولات رو چجوری میشه فروخت

158 بازدید | 11 پست

اگه بخوام خوراکی مثل کاپ کیک رو که خودم میتونم درست کنم به فروشگاه ها بفروشم باید چیکار کنم؟

حتما نیاز به سیب سلامت داره تا ازم بخرن؟

نمیخوام تو دیوار و اینا بفروشم دوست دارم سفارش از فروشگاه ها و....بگیرم 

لطفا راهنمایی کنید 

مررررسی 

ب کافه ها بده

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

درست کن از هرچی که بلید یه نمونه بعد بسته بندی خوشگل ببر کافه های شلوغ بهشون نمونه نشون بده قیمتت هم منصفانه باشه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنداداشم از کافی شاپ ها سفارش کیک و اینا می گرفت سیب سلامت نداشت.پیج هم زده بود برای مراسمات تولد عروسی دور همی دسر و اینا هم درست میکرد

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

[QUOTE=391608571]چه خوب  اخه کافه ها معمولا خودشوم درست میکنن[/QUOTEراستش بنظرم این‌چیزها بستگی به شانس داره که کارت بگیره یا نه زنداداشم کلا خوش شانس هست توی همه چیز شانس داره وگرنه دوتا دیگه از فامیل هم با زنداداشم با هم آموزش دیدن وبا هم شروع کردن اما زنداداشم  خیلی موفق شد

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم