2777
2789

من این ماه دکتربهم این قرصو داده بود هرماه چندروز دیرترپریود میشدم این ماه 3روز مونده به موعدم پری شدم میخاستم بدونم این نشونه خوبیه داره دوره هامو منظم میکنه ؟هنوز ده تاش مونده امید داشته باشم واسه بارداری؟

نشونه سابقم ازسال 98 عضو بودم کلمه عبورمو فراموش کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برامن دکتر یه ماهه داده دورهات رومنظم کرد؟

من منظم بودم برای تسریع در بارداری برام نوشت با دوفامد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اره هورمونات داره تنظیم میکنه 

اگر اضافه وزن هم داری قند رو حذف کن من این راهو رفتم الان خداروشکر باردارم

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

اره هورمونات داره تنظیم میکنه اگر اضافه وزن هم داری قند رو حذف کن من این راهو رفتم الان خداروشکر بار ...

اره اضافه وزنم دارم متاسفانه خداازدهنت بشنوه عزیزم 

اره هورمونات داره تنظیم میکنه اگر اضافه وزن هم داری قند رو حذف کن من این راهو رفتم الان خداروشکر بار ...

قند منظورت برنج وماکارونی و کلا هرچی که شیرینه حتی چای بدون قند؟

اره اضافه وزنم دارم متاسفانه خداازدهنت بشنوه عزیزم

من مشکلم سایز فولیکول کم بود تخمک بالغ نداشتم کارایی کردم میگم با کلی تحقیق کردم انجام بده

۳ماه حذف قند خیلی راحته

پیاده روی ارام روزی نیم ساعت

حذف مرغ هورمونی

مصرف دمنوش نعنافلفلی روزی یبار حتما هورنونا زنانه بیشتر میکنه هورمونا مردانه کم 

قرص زردچوبه از داروخانه گرفتم روزی یکی یا دوتا پف بدن یا التهاب کم میکنه که تخمک بتونه رشد کنه

مصرف ویتامینD هزار روزی

اووبوست هم من یمدت خوردم بعد قطعش کردم گرون بود

بنظرم از دمنوشا و پیاده روی و حذف قند بیشتر نتیجه گرفتم

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

قند منظورت برنج وماکارونی و کلا هرچی که شیرینه حتی چای بدون قند؟

قند خوراکی. چای بدون قند حذف کیک و شیرینی کامل

بجاش چای باخرما یا کشمش

نه برنج و اینا بخور