2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل بیاید

362 بازدید | 46 پست

یه موضوع هست که خیلی ذهنمو مشغول کرده و دوست دارم نظرتون رو بدونم. یه زن تو محل کار شوهرم هست که حدود ۷ سال ازش بزرگتره و مجرد.وهم محله ایمونه پارسال به شوهرم گفته بود ماهی دو میلیون بهش میده تا ببرتس سر کار دنبال اون، اونه یه هفته ای رم که میبردش سرکار است ام اس های همسرم و دیدم نوشته سلام صبح بخیر من پنج دقیقه دیرتر میام❤️ این استیکرم گذاشته بود ولی من اجازه ندادم شوهرم ببرتش دیگ

الان شنیدم به شوهرم گفته که ماشین خریده و می‌خواد می‌خواد بیارتش سرکار به همسرم گفته نگاه ماشین بندازه(همسرم قبلا توکار ماشین بوده)، ولی نمی‌فهمم چرا باید بره و ماشین اون رو ببینه؟

بهترین واکنش و برخورد من و همسرم با این موضوع چی باید باشه؟خودم زنه رو گیر بیارم دونه دونه موهاش و میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شوهرت باید برخورد قاطع داشته باشه که بنظر میاد نداره چون این اتفاقات ادامه پیدا میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

زیادی تو فضای نی نی سایت هستی. 

همسرت باید برخورد کنه و محل نده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نه الکی حساس نشدی 

خانمی که میدونه یک مرد متاهل هست یا تو رابطه هست و بازم این مدلی رفتار میکنه عذرمیخوام اما 🐛 دارن 

همسرتون بگن من نمیتونم و بهتره ارتباط ما در حد دو همکار باشه 

ببرید بیرون ماشین رو چک کنن 

همسرتون باید قاطع برخورد کنن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ن کاملا احساستون درسته معنی نمیده همسرتون بخواد سرویس شخصی اون خانم بشه جتی اگ بخواد پولی پرداخت کنه

بره یه نفر دیگه بیاره ماشینش نگاه بندازه

چ‌گیری داده ب شوهرت 

زنیکه عوضی

از همین جاها شروع میشه حواست خیلی جمع کن