2777
2789

قهریم سر ی موضوعی ی حرفی بهش زدم ک نباید میزدم الان هر کاری میکنم اشتی نمیکنه خودمم ميدونم حرفم اشتباه بود و زود پشیمون شدم همیشع اینجوریه خیلی سخت اشتی میکنه جواب تلفن نمیده و کلا ی ادم دیگه میشه نمیدونم چیکار منم😭😭😭

التماسش نکن تو هم جدی برخورد کن و بگو سر یه اشتباه، جنگ و قهر راه نمیندازن باید نشست حرف زد و مشکل رو حل کرد! مرد که قهر نمیکنه...بهش بگو من منت کشی نمیکنم و اگه ادامه دار باشه رابطه رو قطع میکنم و تمااااام... دیگه بهش زنگ نزن...بذار یاد بگیره قهرو نباشه...اگه همینجوری منت کشی کنی بیچاره میشی تو زندگی

التماسش نکن تو هم جدی برخورد کن و بگو سر یه اشتباه، جنگ و قهر راه نمیندازن باید نشست حرف زد و مشکل ر ...

خب منم حرفی زدم ک نباید میزدم اما باید با خوبی اگاهم میکرد ن اینجوری ک با نبودش بخاد منو بترسونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.