2777
2789

ممنون میشم

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)

بشقاب  کوچیک کن

همه چیز رو  یهو   با  هم  قطع نکن

مثلا  درباره  شیرینی    اول   قند  شکر    حذف کن

بعد  کیک  و بستنی و....

ببین  زیاد سخت بگیری     خسته میشی    ول میکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشقاب کوچیک کنهمه چیز رو یهو با هم قطع نکنمثلا درباره شیرینی اول قند شکر حذف کنبعد ...

همه مدل رژیم گرفتم ول کردم تثصمیم گرفتم همه چیزز بخورم حتی بستنی ولی تو کالری مجازم

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
باید بری متخصص یا اپلیکشن معتبر استفاده کنی ولی کلی بهت بگم یه رژیم سالم در‌ تناسب و مواد مغذی رسوند ...

همه مدل رژیم گرفتم ول کردم تثصمیم گرفتم همه چیزز بخورم حتی بستنی ولی تو کالری مجازم

عزیزم کسی که هی رژیم میگیره هی ول میکنه واسه همینه که تخصصی نگرفته از تو اینترنت چیزی پیدا کرده گرفته ببین من خودم وزن بد نبود ولی برای تثبیت و ورزش و فرم دهی بدن ۲ سال هست متخصص تغذیه و زیر نظر مربی باشگاه میرم از ۵۵ به ۶۰ رسیدم ولی هدفم گفتم بیشتر کیفیت وزنی که به دست میارم بود الان یکم واست مینویسم 

هیچی حذف نکن فقط درستش رو یاد بگیر جایگزین کن 

برنج سفید ایرانی پز با روغن و دم شده و نان سفید سم ترین چیزهایی هست که میتونی بخوری اینا رو با نمونه های سالم تر جایگزین کن

بجای روغن پخت و پز از روغن زیتون و کنجد استفاده کن

کم کم سبک آشپزی رو از سنتی ایرانی ببر سمت مدیترانه ای و ورزشی تفت دادن و کبابی و اینها رو جایگزین سرخ کردنی و خورشتی چرب و اینا کن 

من بعد  اتمام شیردهی بچه    یک مدت رژیم دکتر کرمانی گرفتم   والله  اینقدر داغون شدم    ولش کردم 

ولی   به  نظرم   کم کم    که هر کس   با توجه به بدن خودش  انجام بده   رضایت  بخش تره    گرچه ممکنه  بیشتر طول بکشه

حتما  ورزش هم بکن    پیاده روی    شنا

موفق باشی

مرسی بچه ها