2777
2789

و رو درواسی؟

فک کنم اینجوریه که بعضی ها اینور اونور کارمند شدن به جایی رسیدن ،کت و شلوار پوشیدن، قدیمای خودشونو یادش رفته ، خودشون کت و شلوارشونو باورشون شده

بعضی هاییو آدم جایی میبینه که پشت میزی نشستن ، بابت تمام مردم متاسف هستم که اجازه دادن همچین آدمی تو همچین موقعیتی قرار بگیره.

و فک میکنم این‌جوریه که نماز میخونن و خودشونو میزنن به اون راه ، بعدش هزار تا کار هم می‌کنن و...

بد میگم یعنی ؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نفهمیدم منظورت چیه رو درواستی و تعارف چه ربطی به دو رویی داره 😏

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
کاملا داری گودرز و به شقایق ربطی میدیعنوان و متن اصلا ربطی بهم نداره😂

فک کنم خوب نمیتونم منظورمو برسونم 

من فک میکنم ما ایرانی ها آدمای بدی هستم در واقع ،شکلمون رو درست کردیم ، خودمونم لباس و ظاهر خودمونو باور کردیم 

بعدش با هم هم تعارف داریم ،ظاهر سازی میکنیم 

منظورت اینه هر کی به جایی میرسه عقده ای بازی درمیاره؟

بله موافقم اکثرا همینن. اما عده ای هم انصاف دارن و وجدان

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
فک کنم خوب نمیتونم منظورمو برسونم من فک میکنم ما ایرانی ها آدمای بدی هستم در واقع ،شکلمون رو درست کر ...

فک کنم خودتم نمیدونی میخوای چی بگی

دو مورد اذیتت میکنه میخوای بهم ربطشون بدی

اینکه میگه میشه ریا و تظاهر نه تعارف

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃