2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میپزی نیااا من بندرم الان برا پنچ دقیقه رفتم پایین ساختمان دوام نیاوردمشب هم رطوبت بالاست نمیتونی بر ...

خوب من اصلا دیگه نمیتونم زمستون باید وقت زیاد باشه بچه مدرسه ای دارم یعنی الان مسافر نمیاد اصلا؟

BabyFetus Ticker
خوب من اصلا دیگه نمیتونم زمستون باید وقت زیاد باشه بچه مدرسه ای دارم یعنی الان مسافر نمیاد اصلا؟

ببین ما خودمون از خونه بیرون نمیایم 

من حتی پاساژ گردی نمیرم 

از بس گرمه بعضی وقتا  با اینکه ساختمان تمام واحد اسپلیت روشنه و خاموشی نمیکنن  ، تو آسانسور تا میری پارکینگ گمرت میشع 

دیگع خودت شدت گرما رو بفهممم و شرجی 

اگه اومدی فقط میتونی پاساژگردی کنی 

جاذبه ها بیرونی ن

اخر شش خوبه؟

ببینید برا مسافرت لذت بخش ک همه جا یخبندانه اینجا هوای بهاری داره  از دی ماه تا فروردین فصل مسافرته

ماهم ی سرمای چهل روزه داریم ک مجبور میشم ی چیزی بپوشیم 

اخر شیش ک میگم چون میگی فقط تو تابستون تایم خالی دارین باز از الان قابل تحمل تره 

وگرنه خنکی اینجا از اخر آبان تا فروردینه