دو تا کاربری هست که میگن از منه ولی از من نیست شما خودتون ای پی کاربری هارو چک کنید جواب بدین همینجا ...
کی میگه؟
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
نی نی یار ۳ قبلا ای پی دو تا کاربر و چک کرده بودن انگار ثابت کرده بودن که یکی نیستن منم الان همینو میخام از یه راهی بفهمید اون دوتا کاربری برای من هست یا نه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نی نی یار ۳ قبلا ای پی دو تا کاربر و چک کرده بودن انگار ثابت کرده بودن که یکی نیستن منم الان همینو م ...
قبلا امکانش بود الان فنی چک میکنه فقط در موراد خیلی ضروری
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
قبلا امکانش بود الان فنی چک میکنه فقط در موراد خیلی ضروری
من واقعا موردم ضروریه که الان اینجا نشستم و دارم به شما التماس میکنم و میگم که هر چی لازم باشه در اختیار تون میزارم خواهش میکنم چک کنید یه داهی پیدا کنید برای من
اطلاعات شخصی کاربرا پیش شما امانته نمیخام چیزی از اون دو کاربر بگید فقط تایید کنید اون دو تا کاربری ...
فنی باید چک کنه عرض کردم فقط موارد خیلی خاص یا ضروری اگر شما و اون دو کاربر فعالیتی خلاف قوانین ندارین موردی نداره