2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 66 پست
فنی باید چک کنه عرض کردم فقط موارد خیلی خاص یا ضروری اگر شما و اون دو کاربر فعالیتی خلاف قوانین ندار ...

کسی هست که من مستقیم تماس بگیرم یا میام بدم باهاشون حرف بزنم تا چک کنن؟؟

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

من الان باید چیکار کنم که چک بشه شما بگید من همون کارو انجام بدم باید فعالیت خلاف قوانین بکنم که چک ...

اگر بشه که کاربریتون دایم بسته میشه یا از طریق فتا پیگیری میشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی هست که من مستقیم تماس بگیرم یا میام بدم باهاشون حرف بزنم تا چک کنن؟؟

الان بگن شما چند تا کاربری دارین وقتی فعالیت خلاف قوانین ندارین مشکل چیه؟ کدوم کاربرا میگن و با کدوم کاربری ها میگن؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

الان بگن شما چند تا کاربری دارین وقتی فعالیت خلاف قوانین ندارین مشکل چیه؟ کدوم کاربرا میگن و با کدوم ...

مشکل اینکه اون کاربریا از من نیست ولی میگن از منه من میخام چک بشه که اونا از من نیست اینکه اون کاربریا فعالیت خلاف قوانین دارن یا نه من نمیدونم من میخام فقط ای پی ها چک بشه که مشخص بشه اون دو تا کاربری که میگن از من نیست کاربری ایرانمجانم وsaharr_m

اینا رو میگن از منه ولی از من نیست تو رو خدا برای شما زحمتی نداره که یه دیقه چک کنید و تایید یا رد کنید این قضیه رو این یه کار و انجام بدین برای من خواهش میکنم ازتون

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

مشکل اینکه اون کاربریا از من نیست ولی میگن از منه من میخام چک بشه که اونا از من نیست اینکه اون کاربر ...

اگر مجدد کسی گفت منو تگ کنید توضیح بدم براشون

اگر مجدد کسی گفت منو تگ کنید توضیح بدم براشون

گفتن الان همینجا شما تایید کنید که از من هست یا نه خودشون میخونن من این تاپیک و پاک نمیکنم فقط خواهش میکنم اینکارو بکنید

گفتن الان همینجا شما تایید کنید که از من هست یا نه خودشون میخونن من این تاپیک و پاک نمیکنم فقط خواهش ...

عزیزم توضیح دادم ممکن نیست