2777
2789

امروز رفتم برای گواهینامه چشم پزشکی یه چشمم رو گرفتم واقعا اون پایین اینا رو نمی دیدم  اون یکی اوکی بود یهو پزشکه زد به پشتم گفت با این اوضاع قراره یه چشمت ته استکانی بزنی  بعدشم  چشمات لوچ دیده شن بعد هر هر خندید😭👩‍🦯👩‍🦯اومدیم بیرون بابام گفت نصفشو اشتباه گفتی خودتو بدبخت داری میکنی  

دیشب ساعت ۳ و نیم تقریبا خوابیدم داشتم تو تاریکی ودیو درسی میدیدم امکان داره برای اون باشه 😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چع آدم خری بوده 

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

برو چشم پزشکی. 

اگر مشکلی باشه یه فکری کن براش

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

به منم گفتم چشات مشکل داره فرستاد استان کمیسیون گفتن هیچ مشکلی نداره چشمات خیرنبینن که روی ادم عیب میزارن اعتماد بنفسشو از بین میبرن

زندگی ادامه داره🩷🥲گاهی نداده‌های خدا، بزرگ‌ترین داده‌ها هستن